Ahojte!
Aj keď som hľadala, podobnú tému som nenašla, resp. asi to musí byť už niečo veľmi staré. Našli sa info o pôrodnici, ale to nie je to, čo potrebujem.
Tak som sa toť dozvedela, že si pravdepodobne poležím na gynekológii v Nr, konkrétne z toho bude operácia, ktorá sa môže vyvŕbiť pomerne rôznymi smermi. Slovenské nemocnice sú celkovo opradené pomerne drastickými príbehmi, tak by som Vás chcela poprosiť o nejaké referencie a skúsenosti, nech teda viem, do čoho idem. ďakujem.
Ja mam uz skusenost s gyn, oddelenim. No nic dobre. Sestricky su stražné a neochotné!!!!!...Česť výnimkám..
Ja som tam lezala v 2011 dvakrat kvoli rizikovemu tehu a odvtedy som pobehala aj ine nemocnice a ine oddelenia a nie je to ziadny rozdiel.ako vsade inde,sestricky odute,donesu najdolezitejsie tabletky a celu smenu ich nevidno a pritom hucia do telefonu ake su prepracovane,takze vlastna starostlivost pokial sa da ;) hygiena je zase lepsia,uz som si z ineho gyn.oddelenia doniesla aj infekciu. Aspon maju oddelenie prerobene a necitite sa ako v '56tom. ;-D
Ahojte!
Tak som tu po tristo rokoch. Ehm, no áno, Nr som už aj ja absolvovala a snáď by som všetkým babám mohla odporučiť, aby s personálom komunikovali, nech sa deje čokoľvek. Ako negatívum tam totiž vnímam práve nedostatok komunikácie - môj prípad to nebol, lebo ma operoval naozaj super človek, ale hoci si lekári často podľa všetkého odvádzali dobrú prácu, niektorým menej komunikatívnym pacientkam chýbala spätná väzba, jednak o zákrokoch, ktoré absolvovali a jednak od samotných sestier, v rôznych kontextoch. Ja som tam išla s takým akýmsi vnútorným nastavením, že zo všetkých povyťahujem všetko, občas som si vypočula oduté komentáre, občas veľmi milé reakcie (trochu mätúca bola asi tá nevyspytateľnosť jednotlivcov, občas som sa v tom dosť strácala), ale vždy som sa dozvedela všetko nevyhnutné / dostala som všetko potrebné. Najdesivejšia je tam asi strava (mám z inej nemocnice trochu lepšie skúsenosti), ale no čo, prežili sme.
Jej, ďakujem za odpovede 🙂 čaká ma to už o týždeň, asi som s tým už aj nejak zmierená... na 600nedelí som v Nr už ležala a tam som bola spokojná. Len o tej gynde kolovali už všelijaké chýry. A hlavne teraz to opäť vrie medzi zdravotnými sestrami tak mám takú malú dušičku :-/ na druhej strane som typ pacienta, o ktorom na oddelení väčšinou ani nevedia mimo vizity a pokiaľ nemám vážny "problém" . Dúfam, že už bude panovať predvianočná nálada a rýchlo sa ma zbavia domov 😀
@mia1718 Inak presne nad tým rozmýšľam, že ako to tam vyzerá teraz, v čase politických trablov. 🙂 Vo všeobecnosti sa priprav na všetky kategórie personálu, od stovky až po nulu, ale v zásade je to tam zvládnuteľné. Tak držím palce, potom daj vedieť, ako to dopadlo, môžeš aj do PM.
Pridam i ja prispevok... Lezala som na gyn.odd.v Nitre..hroza...katastrofa..des! Som v piatom mesiaci 19tt druhorodicka...mala som bolesti tak som sla k dr.a ten ma poslal sem..vraj mozem prist o dieta..tuna ak sa neopytam ani vysledky nepovedia...odmerane sestricky...spytam sa zle je.. Vravim dr.ze necitim pohyby a ona ale ved ste len v 19tt. Tak jej nazad ze citila som a nic teraz a ona Profesionalka ze co ona s tym ma robit...ze ona s tym nic nezmoze... Vravim mam bolesti...a ona nic... Je to tu viac ako hroza! Radsej NZ 😒
@nela1916 zdravím, chcela by som sa spýtať či už máte skúsenosť s gyn. oddelenim v Nitre. Aj mňa čaká "pobyt" na tomto oddelení a všade nachádzam info len o 600nedelí. 🙂