Ahojte,
prosím Vás neviete, kde teraz ordinuje MURD Zuzana Havlíková? V nemocnici TT mi povedali, že sa vydala a volá sa teraz Baková. Na nete mi našlo gynegologičku Zuzanu Bakovú, ale má ordináciu v Bardejove. Nepoznáte ju prosím? Je to ona? Alebo ordinuje stále niekde v TT? Nemáte na ňu prosím kontakt? Alebo nepoznáte inú gynegologičku v TT, ktorú by ste mi mohli odporučiť?
Ďakujem pekne.
Nenasla som, ze by to tu niekto pisal, ale doktorka Havlikova sa vydala a teraz sa vola Bakova. 🙂
@katkattf plne suhlasim, tiez som zatial pacientkov dr. Chovanovej. mily usmev a prijemna ordinacia nie je vsetko. pani doktorka sa mi vyjadrila ze nema cas venovaat sa pacientkam ako som ja ( so zdravotnymi komplikaciami) ak ste zdrave a pottrebujete s nou riesit len preventivky budete spokojne, tie ktore mate problemy s otehotnenim ako ja urcite nie tuto lekarku. dvaja lekari sa uz chytali za hlavu po operacii a "lieceni" ktore som absolvovala u tejto lekarky. absolutne nedosledna a vecne uponahlana, pripadne zivajuca a ospravedlnujuca sa ze je po nocnej.
@lucittka11 som rada, že nie som jediná, ktorá má tento názor, aspoň viem, že urobím dobre, keď od nej odídem, rozmýšam, že pôjdem k Štrbovi, bola som raz u ňom na sone a teraz banujem, že som u neho nezostala, keď sa ma pýtal, či nechcem ísť k nemu..
Ahojte, baby.... tiež momentálne zháňam nejakého lekára/lekárku, ktorá by ma ako novú pacientku zobrala.
Neviete mi poradiť? Plánujeme v dohľadnej dobe i bábätko, tak by som bola rada ak je to niekto s kým máte skúsenosti.
Do TT som sa ešte len presťahovala a vybavujem, čo sa dá.
Ďakujem krásne.
@katkattf mna havlikova rodila ale nema svoju ordinaciu, aspon pred 3 r nemala. Ja som presla od ugorovej k chovanocej. Chovanova ma ordinaciu v nemocnici, ordinuje po 15 az do 18 az 19 hod. Zatial spokojnost, prijemna atmosfera, vysvetli, poradi