Gynekologička v Trnave - Havlíková verzus Baková

katkattf
9. feb 2016

Ahojte,
prosím Vás neviete, kde teraz ordinuje MURD Zuzana Havlíková? V nemocnici TT mi povedali, že sa vydala a volá sa teraz Baková. Na nete mi našlo gynegologičku Zuzanu Bakovú, ale má ordináciu v Bardejove. Nepoznáte ju prosím? Je to ona? Alebo ordinuje stále niekde v TT? Nemáte na ňu prosím kontakt? Alebo nepoznáte inú gynegologičku v TT, ktorú by ste mi mohli odporučiť?
Ďakujem pekne.

elise
9. feb 2016

@katkattf mna havlikova rodila ale nema svoju ordinaciu, aspon pred 3 r nemala. Ja som presla od ugorovej k chovanocej. Chovanova ma ordinaciu v nemocnici, ordinuje po 15 az do 18 az 19 hod. Zatial spokojnost, prijemna atmosfera, vysvetli, poradi

katkattf
autor
9. feb 2016

@elise ďakujem, je možné, že ani nemá havlíková ordináciu, a prosím ťa nevieš, či sa k chovanovej dá objednať telefonicky? alebo treba prísť osobne?

elise
9. feb 2016

@katkattf da sa objednat telefonicky 033/3812172, alebo 0915 942 469 treba volat po 15.00 hod ja som volala v stredu o 15.30 inak treba skusat volat.

ianitka
9. feb 2016

@katkattf Nema svoju ordinaciu, a co viem, zatial ani neplanovala, robi len v nemocnici. Tam je jeden den v rizikovej ambulancii a v jeden v ambulancii pre detsku gynekologiu.

elise
9. feb 2016

@katkattf v nemocnici ked vojdes hlavnou branou smerom k oddeleniu dlhodobo chorych a patologii je taky domcek, na brane ma napisane ord.hodiny.

katkattf
autor
9. feb 2016

@elise
@ianitka
ďakujem moc baby, pol dňa som hľadala na google a nenašla som žiadne info, tu viete všetko 🙂

elise
9. feb 2016

@katkattf ja k nejnidem 15.2 na poradnu ak sa nedovolas potom mi cez vikend napis meno priezvisko a popripade telefon a opytam sa sestricky na termin.

katkattf
autor
9. feb 2016

@elise jéj ďakujem Ti moc, už som si pozrela ordinačné hodiny, budem sa snažiť dovolať, ale ak nie, tak Ti skúsim napísať

vnika
11. jún 2016

@katkattf ahoj, ja som tiez donemoty googlila info o dr. Bakovej a moc som nenasla, tak ta chcem poprosit o rady...ty si sa s nou uz spojila. aj k nej chodis, ci si u nej rodila? bola si spokojna?pripadne, prosim, mohla by si mi dat nejake blizsie info, ci tel. cislo? DAKUJEM!!!

elise
11. jún 2016

@vnika ja som u bej rodila volala sa havlikova ale nema ordinaciu, robi len v nemocnici

vnika
11. jún 2016

@elise a ako sa ti pozdavala? myslim, ze ako cloveka si ju velmi chvalia, no aj po odbornej stranke je ok? ja len kvoli tomu, ze je asi dost mladucka, ci nie?

gabikkas
11. jún 2016

@katkattf najnovsie info mam take, ze ide na matersku....zaciatkom novembra by mala rodit....

elise
12. jún 2016

@vnika ja som bola maximalne spokojna, vedela mi vzdy presne odpofedst a tak aby som to pochopila, cisarsky uplbe super rez miniaturny, vyborne sitie, miny jazva.

fuska
12. jún 2016

Nenasla som, ze by to tu niekto pisal, ale doktorka Havlikova sa vydala a teraz sa vola Bakova. 🙂

katkattf
autor
12. jún 2016

@vnika ahoj, ja som doktorku Bakovú ani nenašla.. volala som do nemocnice, hľadala na ňu kontakt, ale nevedela som sa k nej objednať, tak som išla k dr. Chovanovej, ale rozmýšľam, že od nej odídem, nie som moc s ňou spokojná, vôbec sa mi nevenuje, nemá na mňa čas

elise
12. jún 2016

@katkattf bakova (havlikova) nema samostatnu ordinaciu, robi len pre porodnicu.

lucittka11
27. júl 2016

@katkattf plne suhlasim, tiez som zatial pacientkov dr. Chovanovej. mily usmev a prijemna ordinacia nie je vsetko. pani doktorka sa mi vyjadrila ze nema cas venovaat sa pacientkam ako som ja ( so zdravotnymi komplikaciami) ak ste zdrave a pottrebujete s nou riesit len preventivky budete spokojne, tie ktore mate problemy s otehotnenim ako ja urcite nie tuto lekarku. dvaja lekari sa uz chytali za hlavu po operacii a "lieceni" ktore som absolvovala u tejto lekarky. absolutne nedosledna a vecne uponahlana, pripadne zivajuca a ospravedlnujuca sa ze je po nocnej.

katkattf
autor
28. júl 2016

@lucittka11 som rada, že nie som jediná, ktorá má tento názor, aspoň viem, že urobím dobre, keď od nej odídem, rozmýšam, že pôjdem k Štrbovi, bola som raz u ňom na sone a teraz banujem, že som u neho nezostala, keď sa ma pýtal, či nechcem ísť k nemu..

annie89
6. feb 2017

Ahojte, baby.... tiež momentálne zháňam nejakého lekára/lekárku, ktorá by ma ako novú pacientku zobrala.
Neviete mi poradiť? Plánujeme v dohľadnej dobe i bábätko, tak by som bola rada ak je to niekto s kým máte skúsenosti.
Do TT som sa ešte len presťahovala a vybavujem, čo sa dá.
Ďakujem krásne.