Gynekologická pohotovosť v Trnave

anonymka22
21. júl 2016

Ahojte,
Mám taký problém, že v oblasti ochlpenia sa mi urobila ako keby vyrážka, ktorá nepríjemne štípe. Natieram si to jednou mastičkou no zatiaľ nepociťujem zmenu.
Nakoľko mám nové zamestnanie nechcem hneď brať priepustku a rozmýšľam, že by som v sobotu ak mi to neprejde zašla na Gyn. pohotovosť v Trnave. Myslíte, že aj v takom to probléme by ma ošetrili....???

Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.

janickadr
21. júl 2016

@anonymka22 Ak mas vyrazku, gynekolog to asi nevyriesi a ten na pohotovosti bude maximalne vytoceny, lebo to nie je akutna zmena zdravotneho stavu vyzadujuca urgentne vysetrenie na gynekol.pohotovosti. Skor si pozri u vas v regione, ci nejaky kozny dr.nerobi aj popoludni a radsej chod tam, vymenny listok nepotrebujes...

anonymka22
autor
21. júl 2016

Viem, že to nie je urgentné vyšetrenie, ale je to spojené zo spodkom.
V minulosti som prekonala raz gen.herpes a trocha sa bojím či to nie je znova ono.
Pre podozrenie a neustále štípanie si nemyslím, že by ma nezobrali či...??

janickadr
21. júl 2016

@anonymka22 Oni ta zoberu, nemozu ta nevysetrit, len je otazka, ako ta vysetria. Mozu ti povedat, ze v pondelok odbery, stery, kultivacie a pod.u tvojho lekara, aj ti vynadaju, co si prisla, ked mas tazkosti niekolko dni (ak teda povies pravdu) a realne v konecnom dosledku nevybavis nic. A, genit.herpes lieci aj kozny dr., niekedy dokonca lepsie ako gynekolog..