Ahojte 🙂 Neviete mi poradiť nejakú príjemnú gynekologickú ambulanciu v Bratislave (najlepšie petržalke). ktorú si pochvaľujete? 🙂 Potrebujem si nájsť nového/ú doktora/ku, pretože mojej zakázali činnosť a dozvedela som sa to len nedávno. Vlastne som chodila ku ženskej do Popradu no v Bratislave teraz študujem, tak by sa aj patrilo mať lekárku vždy po ruke ako sa hovorí 🙂
Dr. Sládičeková
nejdem pisat meno, ale skor tip ako hladat, pokial nie je ziadny problem, tak si velmi nenavyberas, zdaju sa byt vsetci ok, ale skus si pozistovat u niekoho, kto mal problem a ako sa doktor zachoval vtedy... a viem preco to pisem... ja som s mojim v zasade spokojna, ale ma chyby, ktore viem, ze by niekomu mohli dost vyrazne prekazat, ale taki su podla mna vsetci... tak drzim palce, nech najdes odbornika s ludskym pristupom
sladicekovu ja neodporucam. odbornicka je, ale komunikovat nevie. odporucam hlavne doktora a nie doktorku. cunderlik, hrobonova napr. ..
ďakujem vám veľmi pekne 🙂 tak mne osobne dosť záleží na tom prístupe a poriadnom vyšetrení. z osobných skúseností, čo som mala doktorku typu: poriadne ma nevyšetrila a predpísala HAK, občas z nej bol cítiť alkohol a k tomu všetkému keď som išla ku nej vyšetrenie trvalo 3 minúty max.. Ako keby žiadne.. A mám z toho dosť nepríjemný pocit, že natrafím na ďalšiu/ieho s takýmto prístupom.. 🙂
@zicherka25 ja som uz cele roky spokojna v gynaexe - dr. diveky - super doktor, odbornik aj ma ozaj ludsky pristup. je to sie na zahradnickej, nie v petrzlake, ale podla mna sa oplati
www.femmesro.sk hlavne odporucam dr. Fellnerovu, u nej sa ale objednava za 10e. Alebo dr. Cernakovu ?? u nej je bez objednania
Ja som chodila na SK v BA na procare k Dr. Hlinstiakovi, bola som spokojna, aj problemy sme spolu poriesili, dokonca mi ako prvy zistil,ze maternicu mam zle otocenu a podobne zalezitosti. Ako clovek tiez velmi fajn a ma dobru sestricku, vie brat krv uplne bezbolestne.
Ja som spokojna v Medissime, je to pri Drazdiaku. Je to sice sukromna poliklinika,za vysetrenie sa plati 15eur, no som spokojna. Mudr. Hrabcak aj Mudr. Masura su odbornici a mily pristup maju. Akurat pri dr. Masurovi sa teda pacient niekedy nacaka, ale inak som velmi spokojna🙂