Gynekologická ambulancia v Bratislave

zicherka25
9. jún 2014

Ahojte 🙂 Neviete mi poradiť nejakú príjemnú gynekologickú ambulanciu v Bratislave (najlepšie petržalke). ktorú si pochvaľujete? 🙂 Potrebujem si nájsť nového/ú doktora/ku, pretože mojej zakázali činnosť a dozvedela som sa to len nedávno. Vlastne som chodila ku ženskej do Popradu no v Bratislave teraz študujem, tak by sa aj patrilo mať lekárku vždy po ruke ako sa hovorí 🙂

nomci
9. jún 2014

Ja som spokojna v Medissime, je to pri Drazdiaku. Je to sice sukromna poliklinika,za vysetrenie sa plati 15eur, no som spokojna. Mudr. Hrabcak aj Mudr. Masura su odbornici a mily pristup maju. Akurat pri dr. Masurovi sa teda pacient niekedy nacaka, ale inak som velmi spokojna🙂

sharlotta
9. jún 2014

Dr. Sládičeková

dz
9. jún 2014

nejdem pisat meno, ale skor tip ako hladat, pokial nie je ziadny problem, tak si velmi nenavyberas, zdaju sa byt vsetci ok, ale skus si pozistovat u niekoho, kto mal problem a ako sa doktor zachoval vtedy... a viem preco to pisem... ja som s mojim v zasade spokojna, ale ma chyby, ktore viem, ze by niekomu mohli dost vyrazne prekazat, ale taki su podla mna vsetci... tak drzim palce, nech najdes odbornika s ludskym pristupom

zuzkamacken
10. jún 2014

sladicekovu ja neodporucam. odbornicka je, ale komunikovat nevie. odporucam hlavne doktora a nie doktorku. cunderlik, hrobonova napr. ..

zicherka25
autor
10. jún 2014

ďakujem vám veľmi pekne 🙂 tak mne osobne dosť záleží na tom prístupe a poriadnom vyšetrení. z osobných skúseností, čo som mala doktorku typu: poriadne ma nevyšetrila a predpísala HAK, občas z nej bol cítiť alkohol a k tomu všetkému keď som išla ku nej vyšetrenie trvalo 3 minúty max.. Ako keby žiadne.. A mám z toho dosť nepríjemný pocit, že natrafím na ďalšiu/ieho s takýmto prístupom.. 🙂

tilda
10. jún 2014

@zicherka25 ja som uz cele roky spokojna v gynaexe - dr. diveky - super doktor, odbornik aj ma ozaj ludsky pristup. je to sie na zahradnickej, nie v petrzlake, ale podla mna sa oplati

luslus
10. jún 2014

www.femmesro.sk hlavne odporucam dr. Fellnerovu, u nej sa ale objednava za 10e. Alebo dr. Cernakovu ?? u nej je bez objednania

kiki68
10. jún 2014

Ja som chodila na SK v BA na procare k Dr. Hlinstiakovi, bola som spokojna, aj problemy sme spolu poriesili, dokonca mi ako prvy zistil,ze maternicu mam zle otocenu a podobne zalezitosti. Ako clovek tiez velmi fajn a ma dobru sestricku, vie brat krv uplne bezbolestne.