Gynekológia v Gbeloch

nika1082
11. feb 2013

Ahojte, hľadám niekoho, kto navštevuje gynekol. ambulanciu v Gbeloch. Nájdem tu takú osôbku? 🙂 Potrebovala by som zistiť nejaké info. 😢

lenuska1991
11. feb 2013

@nika1082 ahoj ja som z Gbelov a chodim k nej.. kludne napis IP

nika1082
autor
11. feb 2013

Ahoj, ja sa chcem len opýtať, či sa platí za každé ultrazvukové vyšetrenie v tehotnosti v tejto ambulancii alebo to prepláca poisťovňa? ☹

zuzulica
11. feb 2013

@nika1082 Moja sestra chodí do Gbelov k doktorke a tuším platí snáď za všetko 😒

lenuska1991
11. feb 2013

@nika1082 myslim, že sa vždy platí, ona je súkromníčka.. takže si účtuje za každý výkon.. ja keď idem len na prehliadku nechám tam minimálne 15e, a to mi každý raz robí ultrazvuk od spodu... tak predpokaldám, že aj za hento budeš platiť, ale skús si zavolať sestricka ti povie,čo a ako a určite aj cenu povie.. len teda je tam momentálne taka neprijemnejšia sestricčka 🙂

evakva
11. feb 2013

@nika1082 JA k nej chodim. Ked som bola tehotna, neplatila som za kazde UTZ. Mne ho robila casto a platila som snad kazde 3-4 a aj fotku my dala zadara. Kludne sa pytaj, mozes aj IP

nika1082
autor
12. feb 2013

Babuľky ďakujem Vám za Vaše odpovede, ja k nej tiež chodím a zatiaľ som platila za každé sono ☹ ,len som chcela vedieť,že či aj ostatné tehotné maminy platia, aby som sa pripravila.Neviem, ale je mi to blbé sa pýtať v ambulancii, mali by mať v čakárni aspoň nejaký cenník. 😖

lenuska1991
12. feb 2013

@nika1082 mne sa zda ze tam cennik ma.... ako su dvere na WC tam je nastenka neni to tam vyvesene? raz som si tam citala ceny 🙂 ale teda naposledy som si nevsimla ci to tam este je 🙂

cejarka
10. nov 2015

Ahojte dievcata ,ja mam tiez otazocku, je tato lekarka dobra? 🙂 Boli ste s nou spokojne v tehotenstve? Zatial som pocula len pozitivne ohlasy, co vas nazor? Dakujem 🙂)))