Ahojte, chcela by som zmeniť gynekológa..........neviete o niekom dobrom v Žiline, kto ešte berie nové pacientky a neni moc drahy?
Chodím k Oravcovej a ak chcem v budúcnosti deti je najvyssi cas od nej odísť.
To viem ale ja chcem ist od Oravcovej uplne preč, pan doktor Kyska ordinuje len dva dni a uz sa mi stalo ze som sa zapisala k nemu a bola tam Oravcova........
s nimiv zilinskom kraji je problém....každý dobry neberie,a tí hrozni ostavaju :(:(:(
@marietuska no to je na tom najhorsie, dr. Pauciovi som uz pisala dvakrat a zakaždym mi napísal že ma vela tehuliek ze neberie, dr. Hartel je tiez dobry len ten zas moc drahy, Karisná tiez neberie pretože má aj operatívne dni a nestiha ambulanciu :(
@zuztinka Ja mam Karisnu ale asi by som menila ked by som cakala druhe babo. Jej vysetrenia su pre mna vzdy bolestive a posobi na mna trosku neprijemne. Raz som bola u Kianicku pocas tehu ked mala Karisna dovolenku a pri nom ma nic nebolelo. Urobil mi aj ultrazvuk a bol velmi mily. Vela mi povysvetloval a povedal mi ze po porode ma kludne vezme ak budem chciet. Tak nad nim premyslam...ak este nepojde do dochodku.
@zuztinka karisna neni bohvieaka,co viem aspon,hartel so sudekom su najlšpí v ziline,lenže k nim sa človek nedostane pokial neni ich známy :/
@marietuska Hartela by som si vedela vybavit len on je dost drahy....hadam aj najdrahsi v Ziline
@zuztinka hartel je najdrahší,ale neváhaj,tie peniaze za tostoja,i ked možno zaplatíš len ked prejdeš cez prah 30 eur,ale bude mat aspon normalny ludksy a profesionalny pristup...nie ako ostatní
@lusyke ja nespokojná. Ta sestrička co tam bola sa vždy opýtala na kedy bude menzes. Teraz som tam bola sa objednať a nová sestrička vyšla vysvetlila som jej ze sa chcem dat objednať vypýtala si zdravotnú kartičku po pár minútach vyšla aj s dátumom kedy na prehliadku avšak ani sa ma nepýtala kedy mi ma prísť menzes jasne ze mi dala zlý dátum. Dovolať sa tam a pre objednať je zázrak ani sa mi to nepodarilo.
@zuztinka A dr Kyska on robi tam kde Oravcova ci sa mylim?