Gynekológ v Nitre

sipka1990
8. mar 2017

Dobry den, prosim Vas vie mi niekto poradit super gynekologa alebo gynekokogicku v Nitre? Potrebujem takeho ktory bude mat ludsky pristup a necaka sa u neho prilis dlho a nie su vysoke poplatky Dakujem

lienka737
8. mar 2017

Chod do skupiny NITRA, tam je vela príspevkov na túto tému. Sú tam aj skúsenosti popísané, to Ti najviac pomôže sa zorientovať.

Na druhej strane zas všetci tí, čo sú výborní nových pacientov neberú. Ale skús, možno sa im medzitým uvoľnilo miesto 🙂

ludmilka2407
8. mar 2017

@sipka1990 Keď som ešte študovala v Nitre, chodila som k dr. Jaroslavovi Hlavačkovi, ordinuje na poliklinike na Klokočine. Je to jeden z naj doktorov celkovo, akých som mohla spoznať. 🙂

weronkaa
8. mar 2017

@sipka1990 ja chodim do gynekologickeho centra Aevitas, Mudr. Karin Vondráková. Keď som bola prvý krát platila som 20€, je to poplatok na rok. Veľmi milá pani doktorka aj sestrička 🙂 objednáva sa vždy na určitý čas. 🙂

maria1678
8. mar 2017

Aj ja chodím k Vondrakovej, Maximálna spokojnosť ☺

sipka1990
autor
8. mar 2017

@weronkaa A kde sa nachadza presne jej ordinacia? Berie aj nove pacientky?

lienka737
8. mar 2017

@sipka1990 http://www.gynekologianitra.sk/
Či berie nové to neviem, skús tam zavolať alebo napísať.

sipka1990
autor
8. mar 2017

@lienka737 Dakujem ti velmi pekne

weronkaa
8. mar 2017

@sipka1990 ja som tiež jej nová pacientka, chodik ku nej len od februara. Volala som tam a sestrička mi povedala že sa mám objednať cez ich stránku, aj keď som bola nová pacientka. Nachadza sa na Rázusová 24, oproti nemocnici 🙂

sipka1990
autor
8. mar 2017

@weronkaa Ta ulica to je niekde ako je nemocnica? Potrebovala by som to vysvetlit blizsie😉

lienka737
8. mar 2017

@sipka1990 áno, tá. Skús si pozrieť google maps, tam vidíš aj budovy.

weronkaa
8. mar 2017

@sipka1990 je to oproti hornemu vchodu do nemocnice ako je parkovisko, je to vlastne oproti parkoviska na budove je hneď pekne vidiet napis Aevitas 🙂

sipka1990
autor
8. mar 2017

@weronkaa Dobre dakujem si zlata ja mam problem s otehotnenim tak dufam ze ked ma zoberie mi pomoze

weronkaa
8. mar 2017

@sipka1990 zamaličko 🙂 držim silno palce nech to víde 🙂

klara333
8. mar 2017

Mne k otehotneniu pomohol MUDr. Jan Kovac. Robi v Jelenci aj v Nitre. V Nitre je v pondelky a piatky. Plati sa u neho, neviem uz ani kolko, ale ma aj sono, nemusis nikam chodit, vacsinou je aj mily a srandista, obcas ma rypavoposmesnu naladu, ale odbornik je to velmi dobry.

sipka1990
autor
8. mar 2017

@klara333 No prave od tohto gynekologa chcem odist hrozne arogantny a mne k tehotenstvu nepomohol vobec skor naopak kasle na mna a na zaklade jedneho hormonalneho profilu mi povie ze som 100% poriadku a uzavrel to tym ze mi predpise antiku kazdy ma inu skusenost ja dost zlu

lienka737
8. mar 2017

@sipka1990 Vondrakiva urcite pomoze. Ona robi aj v Gin-Fiv, takze neplidnosti sa venuje.

genialitka
8. mar 2017

Urcite nie Hlavacka toho vobec neodporucam...

lenocka5685
8. mar 2017

@sipka1990 aj doktor Kriak je dobrý ja knemu chodím už 8rokou a tiež som mala problémy s otehotnením a teraz mám dve deti plati sa u neho jednorazový poplatok cca30€ hneď na začiatku a potom už nič objednáva presne na hodinu aj sestrička je príjemná ja som nadmieru spokojná

anieli_1
8. mar 2017

@sipka1990 ja chodím ku dr Kunsky je na klokocinskej poliklinike aj sestrička je top....Nikdy by som nemenila....Milý ochotný a vyšetrí aj navyše len aby niečo nezanedbal....A keď som bola tehu s malym a mala som pokazený telefón tak mi odfotil on svojim a poslal mojej mamine mms.....A má aj 3D sono

klara333
9. mar 2017

@sipka1990 ano, je pravda, ze sa vie spravat kadejako. svagor bol teraz v nitre v centre asistovanej reprodukcie a uz cakaju babatko, behom mesiaca. len im dali dajake injekcie, ci lieky. ja by som asi riesila vysetrenia rovno u nich, nech sa to zbytocne nenatahuje 🙂

sipka1990
autor
9. mar 2017

@klara333 Ked som prisla prvykrat ku nemu do ordinacie bol mily no potom neskor hrozny pristup a kopec uz od neho odislo co som pocula ja ked som mu povedala ze odchadzam od neho nech mi da vypis karty tak mi hovori ze a co ked Vam nedam ten vypis karty? Hovorim mu ked mi nedate budem to riesit inak lebo takto sa spravat pacientom je katastrofa a aj pristup vysetrenia nula bodov... Nastastie mi vypis z karty dal potom

matrioska86
9. mar 2017

ahoj, kamoska chodi tiez k doktorke Vondrákovej a velmi si ju pochvaluje

sipka1990
autor
29. mar 2017

@matrioska86 Ahoj uz som k nej presla gynekologicke Vondrakovej,objednat sa mozem u nej aprili ked ma vyradi moj gynekolog🙂Dufam, ze budem spokojna

majuska72
10. máj 2017

@sipka1990 ahoj prosím ťa už si bola u pani doktorky? Chcem sa tam preradiť, tak chcem vedieť , ako na to 🙂 ďakujem

sipka1990
autor
10. máj 2017

@majuska72 Ahoj teraz piatok idem k nej som objednana ak si nechodila nikomu tak staci sa u nej objednat cez online objednavanie,ale ak si chodila a chces k nej prestupit tak mne dala sestricka papier o odstupeni dohody ten som doniesla mojmu gynekologovi a on ma vyradil a poslal dokumentaciu Vondrakovej a uz patrim k nej poplatok je za rok u nej 20 euro😉

majuska72
10. máj 2017

@sipka1990 ďakujem za info 🙂 no a áno, chcem prestúpiť. Škoda že sa tam musím motat osobne kvôli jednému papieru, mám to 30km ale nevadi. Koľko trvalo kým tvoja dr. Poslala tu dokumentáciu k vondrakovej? Predtým si chodila tiež niekomu do NR ?

majuska72
10. máj 2017

@sipka1990 a predtým než si išla po tej papier si tam volala a dohodla sa s nimi kedy prídeš ?

sipka1990
autor
11. máj 2017

@majuska72 Ja som volala tam no nikto mi to nezdvihal,potom email som pisala ci beru nove pacientky a sestricka mi odpisala ze beru len musim si prist pre ten papier a ja som chodila do Vrabel predtym a teraz budem mat doktorku dalej 25 km ale nevadi ja som od svojho odchadzala koncom marca a do 4 dni uz mali moju dokumentaciu mohla som sa objednat na april no bohuzial bol uz cely obsadeny tak az teraz idem zajtra rano😉

majuska72
11. máj 2017

@sipka1990 ďakujem 🙂 práve som tam volala. Tajne som dúfala že sa to dá poslať aj mailom lebo ja to mám do NR 30km 🙂 žiaľ nedá. Ale 23.5. idem s mužom k doktorke do nemocky, tak skočím aj pre ten papier a objednám sa na jún. Ach som taká šťastná a plná nádeje , že mi pomôže ... Myslím zajtra na teba ;)

sipka1990
autor
11. máj 2017

@majuska72 Nie je zaco verim ze ti pomoze.... Ja som zvedava co mne povie zajtra, dufam ze aj mne pomoze lebo uz som psychicky tiez moc na tom dobre