Dobry den, prosim Vas vie mi niekto poradit super gynekologa alebo gynekokogicku v Nitre? Potrebujem takeho ktory bude mat ludsky pristup a necaka sa u neho prilis dlho a nie su vysoke poplatky Dakujem
@sipka1990 Keď som ešte študovala v Nitre, chodila som k dr. Jaroslavovi Hlavačkovi, ordinuje na poliklinike na Klokočine. Je to jeden z naj doktorov celkovo, akých som mohla spoznať. 🙂
Aj ja chodím k Vondrakovej, Maximálna spokojnosť ☺
@sipka1990 http://www.gynekologianitra.sk/
Či berie nové to neviem, skús tam zavolať alebo napísať.
Mne k otehotneniu pomohol MUDr. Jan Kovac. Robi v Jelenci aj v Nitre. V Nitre je v pondelky a piatky. Plati sa u neho, neviem uz ani kolko, ale ma aj sono, nemusis nikam chodit, vacsinou je aj mily a srandista, obcas ma rypavoposmesnu naladu, ale odbornik je to velmi dobry.
@klara333 No prave od tohto gynekologa chcem odist hrozne arogantny a mne k tehotenstvu nepomohol vobec skor naopak kasle na mna a na zaklade jedneho hormonalneho profilu mi povie ze som 100% poriadku a uzavrel to tym ze mi predpise antiku kazdy ma inu skusenost ja dost zlu
Urcite nie Hlavacka toho vobec neodporucam...
@sipka1990 aj doktor Kriak je dobrý ja knemu chodím už 8rokou a tiež som mala problémy s otehotnením a teraz mám dve deti plati sa u neho jednorazový poplatok cca30€ hneď na začiatku a potom už nič objednáva presne na hodinu aj sestrička je príjemná ja som nadmieru spokojná
@sipka1990 ja chodím ku dr Kunsky je na klokocinskej poliklinike aj sestrička je top....Nikdy by som nemenila....Milý ochotný a vyšetrí aj navyše len aby niečo nezanedbal....A keď som bola tehu s malym a mala som pokazený telefón tak mi odfotil on svojim a poslal mojej mamine mms.....A má aj 3D sono
@klara333 Ked som prisla prvykrat ku nemu do ordinacie bol mily no potom neskor hrozny pristup a kopec uz od neho odislo co som pocula ja ked som mu povedala ze odchadzam od neho nech mi da vypis karty tak mi hovori ze a co ked Vam nedam ten vypis karty? Hovorim mu ked mi nedate budem to riesit inak lebo takto sa spravat pacientom je katastrofa a aj pristup vysetrenia nula bodov... Nastastie mi vypis z karty dal potom
ahoj, kamoska chodi tiez k doktorke Vondrákovej a velmi si ju pochvaluje
@matrioska86 Ahoj uz som k nej presla gynekologicke Vondrakovej,objednat sa mozem u nej aprili ked ma vyradi moj gynekolog🙂Dufam, ze budem spokojna
@majuska72 Ahoj teraz piatok idem k nej som objednana ak si nechodila nikomu tak staci sa u nej objednat cez online objednavanie,ale ak si chodila a chces k nej prestupit tak mne dala sestricka papier o odstupeni dohody ten som doniesla mojmu gynekologovi a on ma vyradil a poslal dokumentaciu Vondrakovej a uz patrim k nej poplatok je za rok u nej 20 euro😉
@majuska72 Ja som volala tam no nikto mi to nezdvihal,potom email som pisala ci beru nove pacientky a sestricka mi odpisala ze beru len musim si prist pre ten papier a ja som chodila do Vrabel predtym a teraz budem mat doktorku dalej 25 km ale nevadi ja som od svojho odchadzala koncom marca a do 4 dni uz mali moju dokumentaciu mohla som sa objednat na april no bohuzial bol uz cely obsadeny tak az teraz idem zajtra rano😉
@sipka1990 ďakujem 🙂 práve som tam volala. Tajne som dúfala že sa to dá poslať aj mailom lebo ja to mám do NR 30km 🙂 žiaľ nedá. Ale 23.5. idem s mužom k doktorke do nemocky, tak skočím aj pre ten papier a objednám sa na jún. Ach som taká šťastná a plná nádeje , že mi pomôže ... Myslím zajtra na teba ;)
Chod do skupiny NITRA, tam je vela príspevkov na túto tému. Sú tam aj skúsenosti popísané, to Ti najviac pomôže sa zorientovať.
Na druhej strane zas všetci tí, čo sú výborní nových pacientov neberú. Ale skús, možno sa im medzitým uvoľnilo miesto 🙂