Gynekológ v Košiciach

anicka22222
12. jan 2017

Ahojte ženy, dámy, tety ;) Mám 24 rokov. Menštruáciu som dostala keď som mala 12 rokov. Od12tich rokov mám menzes nepravidelný, niekedy 2-3 mesiace nič. Riešila som to u jednej pani gynekologičky- nebola som spokojná, keďže v podstate nič s tým nerobila, iba mi vpichovala zakaždým vyvolávačky. Prešla som k inému pánovi doktorovi- tiež niesom spokojná. Nastavil mi síce antikoncepciu na úpravu menštruácie, ale tam to celé začalo- prestala som mať chuť na sex, vyradila som tabletky no dodnes ten efekt ostal :( Našiel mi cystu, o mesiac tam nebola, na ďalší mesiac zase bola.. Nejavil o moj zdravotný stav taký záujem, aký som potrebovala aj keď som mu naznačovala, že sa mi nepáči môj menštruačný cyklus, hormonálny stav (mala som zvýšené mužské hormóny), nechuť na sex (ja som mu musela naznačovať že asi niečo nieje v poriadku). Asi sa pýtate, prečo to až teraz riešim. Verte-neverte ale kôli takým skúsenostiam ("nezájem" o pacienta), sa mi to už nechcelo riešiť. Bola som sklamaná a nahnevaná na celú gynekologickú branž.
Čítala som fórum ohľadov gynekológov v KE, ale presnejšiu definíciu môjho problému a jeho riešenia vo vaších príbehoch som nenašla. Potrebovala by som už fakt odborníka na ľudskej úrovni, ktorý robí svoju prácu preto, lebo chce pomáhať, nie kôli peniazom. Neviete mi prosím poradiť?

madana
12. jan 2017

Dr.Rosakova na terase....alebo aj primar Mikolaj je super odbornik,Dr Knapp,dr Urdzik-prednosta ..vsetci su na novej nemocnici...

tuusfatum
12. jan 2017

Alexander Pačuta. Citlivy pristup a cit v rukach a je to odbornik s dlhodobou praxou.

tuusfatum
12. jan 2017

Inac poznam dobry doplnok na tieto hormonalne problemy. Zreguluje ti hormony a ked budu v rovnovahe telo spusti spontanne menstruaciu. Wild yam kludne si precitaj info a skusennosti na nete. Mne pomohol na bolestivu menstruaciu.
Uzivala som od Swanson sk.
Je to prirodne 🙂

dorottka
12. jan 2017

@tuusfatum och tak to pocujem prvykrat, ja som tam bola dvakrat, ledva na mna pozrel a celkovo hrozne odmerany mi prisiel, radsej som sa pratala k inemu, teraz chodim k Murinovi a velmi si chvalim 🙂

tuusfatum
12. jan 2017

@dorottka fakt? Ja tomu nerozumiem to je asi individualne pri tych doktoroch roznych specializacii.

U mna bol komunikativny este ma aj upokokoval ze nemusim sa bat vysetrenia a vtipkoval a vsetlo mi vysvetlil ked som sa pytala.

dorottka
12. jan 2017

@tuusfatum jasne, mozno mal len zle obdobie, vsetci sme len ludia 🙂 len vtedy som sa zlakla, ale som rada, ze je nakoniec fajn a empaticky, v takom citlivom fachu je to teda velmi dolezite, no nie? 😀

madana
13. jan 2017

Skuste pozriet dievcata aj GYNEX,ja osobne som ho neuzivala,ale tu na modrom kon ovi si ho vela zien pochvalovalo....je na upravu hormon.cyklu,proti cystam atd

tuusfatum
13. jan 2017

@dorottka presne tak ... a ja mám oveľa lepšie skúsennosti s mužskými doktormi, tí sú takí citlivejší pri vyšetrení v porovnaní so ženskými, tie to "do teba strčia," že to až bolí :/

Ja som mala na Ťahanovciach dávno pradávno Mudr. Pichaničová, ale tá bola nočná mora, našťastie je v dôchodku. Keď ma 1.x vyšetrovala , ešte ako mladé dievča, tak videla, že som rozklepaná, tak mi povedala " Nebojte sa, ja vám neublížim, muži vám ublížia VIAC" Tak to si zapamätám do konca života.

vanilka3
13. jan 2017

Ja mozem odporucit Mudr. Jana Adama z polikliniky v novej nemocnici. Je velmi dosledny, ochotny vsetko vysvetlit, poradi, proste je skvely. Ma aj velmi milu sestricku (svoju manzelku), v cakarni sa nikdy dlho necaka, maju dobry system na objednavanie pacientiek.

madana
20. jan 2017

@anicka22222 a este skus pit Alchemilku. tiez upravuje menstru acny c yklus.