Gynekológ v Košiciach

asdfka
1. dec 2015

Zeny, prosim Vas poradte mi dobru gynekologicku /moze byt aj chlap, ked ina moznost nebude/ co prijima nove pacientky.
Mam problem 3 roky s kvasinkami, 3 roky kazdy mesiac niekedy aj 2x do mesiaca, dr. tvrdi ze je to imunologicke, pretoze ziadne lieky mi nepomahaju, ani take co mi dala na pol roka peroralne. Imunolog tvrdi nieco ine, pretoze mi robil kadejake testy a vysli v poriadku, ale pre istotu mi dal lieky na imunitu a nic.
Uz som nestastna, az tak ze niekedy nemam ani chut zit...
ps. viem, ze tu je uz ta tema, ale mnoho lekarov sa uz aj pomenilo.

Dakujem za kazdy príspevok, pekny den

jolinka
1. dec 2015

Jana Mikulova, Panelova ulica oproti Rastislavke

asdfka
autor
1. dec 2015

Neberie nove pacientky - bola to moja prva volba

darina1952
1. dec 2015

@asdfka ahoj, ja som spokojná u MUDr. Jána Adama na Tr. SNP - poliklinika pre novej nemocke. Nemám síce žiadne problémy ale aj počas tehu sa mi dostatočne venoval. Pri nových pacientkach mimo obvodu ulíc tuším berie 20€ poplatok. Skús zavolať a uvidíš 😉 6444315

asdfka
autor
1. dec 2015

Dakujem, skusim 😉 citala som nanho recenzie..tak uvidim ci mi pomoze..

nanka3
1. dec 2015

@asdfka ja chodim k dr. Lajsovi, som spokojna, inak neskusala si protikvasinkovu dietu? skus na istu dobu zredukovat prijem sacharidov v strave, nemam na mysli sladkosti, ale vsade, kde je sacharid (pecivo, cestovina, zemiaky, ryza, sladke ovocie)

asdfka
autor
2. dec 2015

Ja mam 42kil, neviem si predstavit zeby som obmedzila stravu, kedze ja potrebujem jest skoro stale - taky mam metabolizmus.
Kebyze nejem to co si napisala, asi klesnem na vahu 35kg, uz teraz vyzeram hrozne...
Skusala som aj wobenzym, nepomohlo mi to a od toho som si slubovala najviac, brala som kadejake probiotika, kvapky a neviem co este a nic..
Teraz beriem candivac 2mesiac a zatial nepomohol..

nanka3
2. dec 2015

@asdfka ja som nepovedala, ze mas "obmedzit stravu", ale sacharidove jedla, protikvasinkova dieta nie je zamerana na chudnutie, ale na odkyslenie organizmu, navyse kazdy dobry gynekolog ti pri kvasinkach povie, obmedzit sacharidy v jedle..... neviem, aky mas jedalnicek..... mozno by bolo na mieste aj gastro vysetrenie, myslim, ze toto nie je len gynekologicky problem

asdfka
autor
2. dec 2015

@nanka3 mne imunolog robil testy na candidu ci ju nemam premnozenu v tele a vysledky vysli v norme, ziadne odchylky...
Este spominal ze ked zeny pridu s tymto problemom maju vysledky zle, a ja mam vsetko v norme, chora nebyvam, hak neberiem...