Gynekológ v Bratislave, ktorý berie nové pacientky

becnova
2. júl 2020

Ahojte baby
Nepoznáte nejakého dobrého gynekológa v BA ,ktorý berie nové pacientky? Žena/muž... hlavne dobry prístup k pacientkam. Ide o moju 15 ročnú dcéru. Som názoru ,ze po 15tke by sa malo ist na prvú prehliadku a dcéra súhlasila. Takže aby bral aj mladšie dievčence. Môj gyn. neberie mladé dievčatá... Ďakujem za každú radu 🙂

kiki68
2. júl 2020

@becnova co viem obgyn trnavka myslim berie stale .su vyborni

terezia1477
2. júl 2020

Milly na Bajkalskej

becnova
autor
2. júl 2020

@kiki68 a predpisujú aj antikoncepciu? Do budúcna. Nech potom nemusíme meniť gynekologa

slecnabe
2. júl 2020

poliklinika Tehelná mudr sadáková - gynesa.sk
berie od 15r, antikoncepciu predpisuje. Ja som tam síce ešte krátko ale zatiaľ som úplne spokojná, pekná ordinácia, milý prístup, veľmi jemne vyšetruje

kiki68
2. júl 2020

@becnova myslim ze nie . Urcite nie 16rocnym bez zdrav dovodu

becnova
autor
2. júl 2020

@kiki68 myslim do budúcna samozrejme. Nechcem telo zaťažovať v tak mladom veku.

becnova
autor
2. júl 2020

@slecnabe neštátna ,že?

slecnabe
2. júl 2020

@becnova ma priradeny obvod tu v Novom meste a mimo obvod sa plati iba registracny poplatok 50e, inak nic viac (teda okrem tehotenstva, ale to sa vas netyka asi)

becnova
autor
2. júl 2020

@slecnabe vďaka bohu netýka 😂🙏🏻 Ďakujem

ivuska147
2. júl 2020

@becnova MUDr. Katarína Rašlová - poliklinika Átrium v Ružinove. Veľmi milá pani doktorka. Mňa tam mamina vzala, keď som mala 17 kvôli antikoncepcii a odvtedy som u nej. Berie iba ročný poplatok 50€ a vždy keď som aj mala nejaký problém zobrala ma na počkanie, takže ja som spokojná. Aj keď som bola dievča ako vaša dcéra, pôsobila na mňa veľmi milo a pozitívne, cítila som sa u nej dobre. Určite odporúčam.😊

zuzka251
2. júl 2020

Baby POZOR na tie poplatky, nebudte hlupe. Pokial to nie je sukromny lekar, nema co od vas pytat rocny, registracny ci ambulantny poplatok! Ja som bola takto u dvoch Dr., jeden pytal 50€, druhy 40€. Ohradila som sa, ze na to nemaju pravo, spomenula UDZS a vsetko sa nakoniec podarilo ZADARMO!

slecnabe
3. júl 2020

@zuzka251 no pokial ale viem tak ty mas narok aby ta zadarmo zobral doktor iba v tvojom obvode, pripadne mozno este nemocnica - preto na to koniec koncov existuje ten rajonovy system. A hlavne to ze niekto sidli v poliklinike a ma prideleny rajon, neznamena hned ze je statny. Napr moja to tak presne ma. Je v poliklinike, ma prideleny rajon, z ktoreho ta vezme zadarmo ale zaroven je nestatna, cize ostatnych normalne uctuje. Povedala by som ze to dava zmysel.

zuzka251
3. júl 2020

@slecnabe ok, ja hovorim o statnych, u ktorych si v rajone..ti by nemali pytat nic a pytaju

becnova
autor
3. júl 2020

@slecnabe o tých rajónoch viem, ale neprijímajú u nas v rajone nové pacientky alebo sa im neda dovolat

pibza
3. júl 2020

Súhlasím s Obgyn v Trnávke. Chodím tam tretí rok a som veľmi spokojná. A veľmi milí prístup k pacientke. Predtým som ku gynekológovi chodila s kŕčami, že nepríjemné hanbím sa a teraz úplne, že pohodka. Niekomu som čítala, že vadí, že pán doktor hovorí pacientke krstným menom, ale mne to práveže vyhovuje. Sa cítim tak uvolnene. Ale tam robí niekoľko gynekológov, už som bola na kotrole u viacerých, nakoľko nie vždy bol môj zrovna v práci keď som potrebovala a vždy boli mega super milí. A všetko sú to pôrodníci z Ružinova takže keď je aj treba riešiť nemocku tak stále môžete ostať u svojho lekára a nemusíte prežívať stres zas z cudzieho človeka.

slecnabe
3. júl 2020

@becnova Myslim, ze tej rajonovy doktor, co najdes na e-VUC vas zobrat musi, tam ti nemoze povedat ze neprijima :/
@zuzka251 tak s takymi som sa nestretla vobec a myslim ze ziadna z nas co tu pisala

kiki68
3. júl 2020

@pibza jeden z nich robi na ustave sv alzbety, je onkogynekolog. Ten chalanisko mi zachranil krk.

zzuzanah
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zzuzanah
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki68
3. júl 2020

@zzuzanah jasne Dr Mikolasik, je na Obgyn, najdete ho sj na ich webstranke. A posobi ako onkogynekolog a chirurg aj na ustave sv alzbety. Velmi sikovny a prijemny lekar, ani nehovorim ze jazvy od neho su mini mini rezy ked to porovnam s tym co vidim bezne na dovci u inych zien. Jeho kolega mi povedal, ze ako on je na chircu macher.

kiki68
3. júl 2020

@zzuzanah inak ja som bola aj u draba a teda on je trosku zvlastny a podla nalady. Ale az Taktik skusenost nemam. S mojimi vecami vsak skor pohne Mikolasik. Takze ma riesi on a dobre s nim vzdy pokecam.

pibza
3. júl 2020

@zzuzanah no, zvláštne ale ja mám iné skúsenosti 🤣 ono asi jak sa vyspí alebo čo. No ja som konkrétne pacientka dr. Bednarovej ale ona je na materskej. Takže už som tam zažila troch iných. Dr mikolášik bol super ... Teraz som tehu a chodím k dr drabovi a je na mňa moc milý. Takže ja nemôžem pol krivého slova povedať.

zzuzanah
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zzuzanah
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki68
4. júl 2020

@zzuzanah byval utorky a myslim stvrtok od 16:00 , ale menili to .

zeleny_dinosaurus
3. feb 2021

@slecnabe prosim vas ako ste boli u p. Sadakovej spokojna pocas tehotenstva? Ak zaplatim tehotensky poplatok uz neplatim nic navyse? Hladam lekara, ktory nezanedbava pacientky a nepovie na vsetko, ze to je bezne, ked to bezne nie je. Dakujem

alica_matejka
7. sep 2021

vsimla som si, ze tu riesite viacerych doktorov, chodim uz dlhsie k Millymu ten okrem ineho aj berie nove pacientky. mne vyhovuje jeho individualny pristup a to ze, ked som mala nejaky gyn. problem, tak ho so mnou riesil, a nenechal to len tak, ze to prejde. je pravda, ze takyto lekar by mal mat aj ludsky pristup.

22abigail22
7. sep 2021

@becnova
Ja som sa teraz objednala k MUDr. Blaškovej, sídli v Dúbravke. Čítala som o nej (aj tu na MK iba dobre rezencie).