Ahojte potrebujem poradit precizneho gynekologa, ktory sa naozaj dokladne zaujima o pacientku, nielen v tehotenstve, nielen co sa tyka urobenia preventivnej prehliadky, ale aj potom a pri vaznejsich zdravotnych problemoch. Taky ktory sa fakt zaujima a patra kde je problem a snazi sa pomoct a je dobry odbornik. Dakujem za odporucania. Kludne aj do IP.
Naozaj ziadna takeho nepoznate? Vsetky referencie su vacsinou z obdobia tehotenstva a tehotenskych poradni.
Andrea Maľova Senec
@modra_cakanka oni su odborníci nielen ohlade tehotenstva. ale sak popozeraj fora, ved tu toho mas .
@matuskova003 ano pozerala som tu na fore, ale vacsinou tu baby pisu ake skusenosti mali slekarom pocas tehotenskych prehliadok a porodov. Mimo tehu sa vyjadruju malo. Nechcem uz lekara, ktory je super, ale len pre pacientky, ktore nemaju ziadny zdravotny problem.
@tanapeta ženy vy nečítate s porozumenim.. ona nepotrebuje gynekologa kvoli tehotenstvu,...asi ma nejake gynekologicke problemy .
@modra_cakanka určite by si bola spokojna.... 🙂
Mudr.Janek ml. z Gyncentra
zachranil mi kozu
riesi priciny problemu, nie iba nasledky
drahy, ale nelutujem ani cent
Ja som pocul viacere nazory, ze najlepsi je dr. Cunderlik, ma sukromnu ambulanciu aj na Kramaroch posobi. Odbornik na morfologiu dietata. Skus tam zavolat a dohodnut sa. Myslim ze to je na Hrobonovej pri Horskom parku.
Pozri,ja som lekarka. Ake problemy? Problemy s otehotnenim? Kvalitne CAR. Problemy s cytologiou? Onkogynekolg. Problemy s antikoncepciou? Hormonalna dysfunkcia? ..univerzalny gynekolog neexistuje. Zavaznejsie gynekologicke tazkosti byvaju zvacsa onkologickym smerom (staci len dyskrepancia v cytologii),to by som u nikoho vyssie spomenuteho neriesila. A citala som,ze problemy po tehotenstve,ale CAR som pisala,lebo po tehotenstve moze byt problem aj dalsie tehotenstvo..
Určite odporucam sanatorium Koch , myslím že tam su všetci lekári super odborníci a ktoreho kolvek by si si vybrala, bola by si spojojna . ja konkretne mam mudr.Zavodsku Miroslavu a som spokojna 🙂