Gynekológ na Záporožskej

lakocinka4
24. júl 2012

Ahojte, máte niekto skúsenosti z MUDr. Michaelou Fellnerovou alebo z MUDr Danutou Holecovou? Díky za info.

alena16
24. júl 2012

@lakocinka4 Ja som pred par mesiacmi presla k MuDr. Fellnerovej, zatial som tam bola 2x, ale velmi som spokojna. je perfektna 🙂 Mlada, velmi mila, vsetko vysvetli. Urcite odporuvcam!

lakocinka4
autor
24. júl 2012

@alena16 DIky za odpoved. Akurat som jej teraz volala, ze berie novych pacientov, tak zvazujem.... a platis tam za objednanie na presny cas?

alena16
24. júl 2012

@lakocinka4 Ano, plati sa 7 eur, ale to uz asi vsade.

lakocinka4
autor
24. júl 2012

asi hej, a nevies aka je ta druha doktorka Vanickova, ktora tam je, ked tam nie je Fellnerova?

sonkab
24. júl 2012

@lakocinka4 ja som tam bola vcera, ale len na uzv. UZV robi este nejaka ina doktorka, velmi mila. Tiez zvazujem, ze by som tam prestupila. Teraz mam doktora v biskupiciach, trepem sa z petrzalky, toto mam 3 minutky autom od domu

lakocinka4
autor
25. júl 2012

@sonkab a nevies ako sa volala ta doktorka? Lebo na zaporozskej su tusim tri gynekologicky...

sonkab
25. júl 2012

@lakocinka4 toto bolo v tej ambulancii Femme - ordinuje tam doktorka Fellnerova a strieda sa este s Vanickovou (tusim) a vo stvrtok tam byva Dr. slezak mladsi

lakocinka4
autor
25. júl 2012

akurat som tam dnes bola... budem chodit asi k nej... vyzera to tam celkom fajn 🙂

strihalka
6. aug 2012

@lakocinka4
@sonkab
@alena16 Babulky, toto je soukrome ci statni?nemuzem se k tomu dopatrat...Co vsechno se plati?Jake jsou cekaci doby?JAk to je kdyz prijdu neobjendana, davaji se listecky ci ako?Dakujem za odpvedi 🙂

sonkab
7. aug 2012

@strihalka je to sukromna ambulancia, kuk link : http://www.femmesro.sk/index.php?option=com_con...
Na tvojom mieste by som si tam zavolala a objednala sa. Ja ked som potrebovala UZV, objednala ma este na ten isty den. Za UZV som platila 10€

lakocinka4
autor
8. aug 2012

@sonkab Diky, uz som si tam dala preradit zdravotnu kartu, tak tam potom niekedy skocim 😉

marthuska
21. nov 2012

baby, kolko sa plati vo femme rocne? ktora mudr je najlepsia? diki za info.

19mirka24
23. nov 2012

@sonkab ahoj ak sa smiem spytat kolko sa tam plati ... ja tiez uvazujem ze si tam dam kartu 🙂

mahalo
23. nov 2012

Danuta Holecova - nic moc, a za objednanie 1Oeu

mahalo
23. nov 2012

U Holecovej tych 10 za objednanie na cas samozrejme..inak sa caka v cakarni a tak cca hodina cakania, ale rano je to skor. A u Holecky je super sestricka.

tortelinka
23. nov 2012

ja chodim k Fellnerovej, spokojnost velka

sonkab
23. nov 2012

@19mirka24 tam neplatis nejaky rocny poplatok, len ak sa objednas k Dr. Felnerovej, tak za to objednanie platis 8€. A ak ti robi aj UZV, tak este dalsich 10. Dr. Felnerova berie len objednane pacientky, ale ak mozem poradit, urcite chod k nej. Neskutocne mila, priatelska, profesionalna. U Dr. Vanickovej som tusim neplatila nic, ale to vysetrenie u nej sa s Dr. Felnerovou neda porovnat. To si radsej tych 8€ zaplatim.

sonkab
23. nov 2012

@marthuska neviem, ci ti uz niekto odpisal, ale vo Femme urcite odporucam Dr. Felnerovu - vid moj predchadzajuci komentar 🙂

marthuska
24. nov 2012

@sonkab dakujem za vsetky info, uz som tam vcera bola, spokojnost nadmieru🙂)) akoze fakt. diki baby 😎

rainee
24. dec 2012

dr. holecovu po odobrnej ani ludskej stranke neodporucam. pokial tam idete len na prehliadku alebo predpisanie antikoncepcie tak sa to este da, pri opakovanych zdrav.problemoch nema zaujem nieco riesit 😝 fellnerovu si naopak vsetci chvalia.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mahalo
26. dec 2012

@dominika1988 tak ja osobne som nikdy necakala viac ako hodinu, a ano mava tam viac pacientok ale vysetrenie trva kratko takze do tej hodiny to vzdy bolo :D a v urcite hodiny som nemusela cakat skoro vobec, tak neviem..kazdopadne neodporucam ju :D

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
palka1605
26. dec 2012

Dr.Felnnerova je na materskej nie??

cristinna
24. jan 2013

@palka1605

Ahoj, neviem ze by bola na materskej..to by musela cakat tusim stvrte dieta 🙂 Ja som k nej objednana o tyzden neskor na preventivku, tak sa tesim a snad ked sa mi nedari uz rok a pol byt tehotna..tak snad poradi a pomoze..necham sa prekvapit..
Inak je po kazdej stranke velmi dobra, hlavne komunikativna, co je pre mna veelke plus. Pre info, chodim k nej min. od zaciatku ked odisla Matiasovska..

andrejta
12. apr 2013

dnes som bola na 3D UZV u dr. Fellnerovej a mala som z nej veľmi dobrý dojem - milá, trpezlivá, poukazovala všetko, krpec sa trochu schovávaval, tak ma skúšala prevracať na jeden aj na druhý bok, ak sa nedalo vidieť, keď som ležala na chrbte, ale aj napriek jej snahe si malý zakrýval rukou tváričku. dostali sme CD, aj vytlačila pár fotiek a platila som 30,- EUR (a to mi sestrička pri objednávaní povedala, že sa platí 50,- EUR - možno by zobrala toľko, keby malého bolo vidno dokonale). dokonca bola predo mnou bola jedna mamička, ktorej bábo sa asi ultrasilno schovávalo, tak jej povedala, aby došla za polhoďku, že ešte skúsia - myslím, že sa nesnaží za každú cenu vytiahnuť z človeka prachy.

lylli02
13. apr 2013

@andrejta ona robí aj v piatok?

andrejta
13. apr 2013

no asi áno, ale neviem, či nie len čo sa týka ultrazvukov. veď si tam zavolaj a opýtaj sa
http://www.femmesro.sk/index.php?option=com_con...

ja nie som jej stála pacientka, len som si našla, že robia 3D UZV, tak som skúsila

mandevilla
28. jan 2014

Prosim vas, ktora je Dr. Fellnerova, a ktora Vanickova? Nikdy neviem, ktora ma prave vysetruje 🙂 Neobjednavam sa, chodim si vycakat radu. Vzdy natrafim akurat na velmi milu Dr. mladu asi 30 nicku. Rada by som vedela, ktora z nich to je. Dakujem za pomoc.

zuzanay
17. feb 2014

ta mlada ma asi 40r 😉 a je to dr. fellnerova, dr. vanickova je jej mama 😉)