Gynekológ na liečbu opakujúcej sa kandidózy v Bratislave

zilena
26. aug 2014

Ahojte, viem, ze je vas tu viac, ktore mate s tymto problem. Potrebovala by som najst lekara, ktory sa tym bude seriozne zaoberat a vie o tom dost. Skusala som vela veci, bola som aj imunologa, brala som dlhodobu liectu flukonazolom, ale bez vyrazneho vysledku. Skusala som domace liecby (boric acid, kokosovy olej, tea tree, jogurt, atd.) a zmenu stravy, ale bez vysledku. Takze prosim poradte gynekologa v Bratislave, najlepsie v Ruzinove. Dakujem vopred za akekolvek typy.

reluska
26. aug 2014

zbehni do Kocha , majú pobočku aj v ružinovskej nemocnici

luslus
26. aug 2014

@zilena a si si ista, ze to je kandidoza?

zilena
autor
26. aug 2014

Som si ista (viac-menej), mala som robene opakovane vytery, stale candida. Chodlia som predtym do GPN, hladam alternativu, ak sa nebude dat inac, pojdem asi spat. Bola som u Svitekovej/Zavodskej predtym ako sla na MD, potom u Smolika. Svitekova ok, mila, ale nemam pocit, ze ma nejaku specificku odbornost, so Smolikom standardny vztah, ale neda sa s nim diskutovat. Ak mate nejake tipy, tak pls dajte vediet. Budem rada. Vdaka

lavazza75
26. aug 2014

@zilena precitaj si toto - http://www.slobodavockovani.sk/news/rec-zenskeh..., podla mna to u teba je psychosomatickeho povodu, a ziadny gynekolog ti nepomoze. Hladaj niekeho, kto sa zameriava na celostnu medicinu. Ak si das do googla meno tej lekarky, hodi sa ti je web stranka, mozes jej napisat. Vela stastia!

zilena
autor
27. aug 2014

Lavazza75, vdaka za tip. rada by som niekoho stretla, kto by sa na to pozrel komplexnejsie. Len hned na uvod patrim do kategorie problemov s vonkajsimi rodidlami, kde sa pise, ze je v tom zrejme moj negativny postoj k muzovi, s ktorym mam sex. A to je dost silna kava:(

bezaz
27. aug 2014

@zilena na toto zabera preliecenie partnera, mala som tento isty problem s byvalym, v spermiach mal streptokoka, brat atb, ale nepotesim ta, mne v konecnom dosledku pomohla az zmena partnera 😅

lavazza75
27. aug 2014

@zilena pozri je to len tip, nemusis ist touto cestou. Alternativa velakrat ukazuje veci, ktore by konvencneho lekara ani nenapadli. Inac v tom clanku - je tam problem s partnerom alebo so sexom vseobecne. Len Ty vies kedy Tvoje problemy zacali. Vidis aj bezaz pomohla az vymena partnera.

zilena
autor
27. aug 2014

Akurat, ze v mojom pripade to nie je take jednoduche, sme spolu uz roky, problemy mam najma v poslednej dobe, boli aj predtym, potom ustali na chvilu (neviem preco) a zintenzivnili sa zase asi rok po narodeni syna. Zrejme mam rozhadzanu hormonalnu hladinu, trochu viac stresu. To je ale tema o inom. Moja znama sa venuje v kanade naturopatii (MD), ktora pozera na komplexnu liecbu problemov, tu som nikoho s takym zameranim zatial nenasla. Skusim to cez tu lekarku a uvidim. A teda nejake tipy na gynekologa v BA sa nenajdu? Vopred vdaka

kiki68
27. aug 2014

a jablcny ocot si skusala, pridavat si ho po aspon 2 polievkovych lyziciach denne do jedla? petoze kvasinkove infekcie su v podstate vnutri v tele, treba to zlikvidovat tak celoplosne.

strociatka
27. aug 2014

@zilena uuuf, tak candidoza je hodne na dlho. Zbavit sa jej je na ozaj dlho a silnu disciplinu. Candida zije a zivi sa hlavne cukrom, je nevyhnutne, aby si vysadila zo stavy uplne vsetok cukor, zial vratane ovocneho, nesmies nic, ani jablka, ani banany, proste ziadne ovocie. Strava musi byt zlozena hlavne zo zeleniny, ked obmadzis maso, tiez dobre a hlavne, vysad uplne vsetko mlieko, nic nesmies, ani jogurt. Laktozu ma Candida velmi rada, preto ti jogurt nepomohol, ani nepomoze. Kup si v lekarni CITROVITAL kapsule a uzivaj denne, potiahni aj dva mesiace, nestaci len mesiac a nastuduj si vsetko o pouziti medvedieho cesnaku. Ja som sa ta candidy zbavila hadam nadobro. Drzim palce, je to silny super. Dcera mala candidu vo vyteroch od pusinky az po konecnik, vratane silnych vytokov. je to o velkej discipline a trpezlivosti. Lekar ti len maloktory pomoze,nam nepomohol ziaden, tolko do nej pchali vseliakych antimykotik a silnych liekov, ze hruza a pomohlo az toto. Tie lieky proti candide urobia len skodu a ziaden osoh z nich. Drzim palce.

zilena
autor
27. aug 2014

dik strociatka za tip, citrovital som neskusala a nevedela som tiez, ze sa mam vyhybat mliecnym vyrobkom. Skusim ich nacas vynechat. Teraz riesim posilnenie imunity cez isoprinosime, uvidime co to da.

zilena
autor
27. aug 2014

kiki68, pijem a vyrabam cider🙂