Ahojte hľadám si nového gynekológa vo Zvolene. Je mi veľmi sympatický Jenčo, len sa k nemu neviem nijakým spôsobom dopracovať, tým pádom neviem či vôbec ordinuje. O Šimovi som počula tiež samé dobré veci, ale u neho sa zase platia poplatky (neviem však v akej výške). Viete mi prosím poradiť?
@jankasovicka Jenco je super, ale zda sa mi, ze on robi len v nemocnici na oddeleni. Z nemocnicnych lekarov ordinuje asi len Olajcova, Kobidova a Haring na poliklinike, aj to len v urcite dni v tyzdni sa striedaju v ambulancii. Simo ma vlastnu ordinaciu, chodi k nemu moja kamaratka a je velmi spokojna. Sice zaplatis nejaky poplatok, ale zoberu ta vzdy na cas, kedy sa objednas. Vraj su velmi mili aj so sestrickou a maju tam aj prijemne prostredie. Ja som Sima zazila len v nemocnici, aj to len velmi okrajovo. Na mna urobil taky neutralny dojem - ani, ani. K svojim pacientkam, ktore vtedy lezali na gyn. oddeleni sa vsak spraval velmi milo, chodil za nimi, zaujimal sa.
Urcite Jenco☺ Sima neodporucam.
dakujem žienky, nakoniec som išla ku šimovy noooo veru radšej by som mala jenča alebo haška. Len oni robia iba v nemocnici :/ škoda. ŠImo je stará škola, nie zlý človek ale ked mi povedal žedieťa predsa v brušku nemôôôôže čkať som si pomyslela svoje. Aj k sonu ma nútil a ine veci. Proste akonahle budem mať možnosť idem k niekomu inemu. INak ludia su to milý ajso sestričkou, len trošku zamrzli.
@jankasovicka Urcite chod k niekomu lepsiemu 🙂 Nam sa s partnerom dlho nedarilo tehu a doktor neurobil nic, ziadne vysetrenia, nic neriesil. Takisto tam boli ine dovody preco som sa "zbalila" a isla prec.
Ja chodím Olajcovej, je super!
Ja chodim k Simovi.. plati sa u neho rocny poplatok 10e a v tehu som za kazde sono platila 2e.. posledny mesiac som uz neplatila nic. Som s nim velmi spokojna. A aj so sestrickou. Su velmi mily a ludsky .. 🙂