Viete prosím vás niekto či ešte fungujú
Ďakujem krásne a aké máte s nimi skúsenosti?plánujem hysterektomiu
@beruska2311 chodila som tam kým som sa presťahovala,klinika na úrovni,dr.Jankovsky mi bol pri pôrode spolu s druhým dr.z nemocnice.Co sa týka zákrokov aký čaká teba,nemám skúsenosť.Ale chváli ich veľa žien,super prístup a vybavenie,prostredie.Je tam ešte taká fajn doktorka,meno si nepamätám.Podla mňa budeš spokojná až sa rozhodneš pre operáciu u nich
@beruska2311 Ahoj. Ja k nim idem vo februari ma nejake zakroky. Dostala som odporucanie na dr. Jankovskeho od mojho gynekologa. Vraj je velmi sikovny lekar.
Ja odporúčanie nemam našla som ho sama . Môj doktor moc za operáciu nie je len kvôli môjmu veku no a mavaam už veľké bolesti kvôli myomu a ďalšie dieťa nechceme
Inak aj sa niečo plati za vyšetrenie alebo operácie?m vszp
Je to moj gynekológ a zároveň mi robil aj operačný zákrok . Starostlivosť, vybavenie všetko na vysokej úrovni.
Ja nie som ani z Trenčína som z Prievidze🙂
Plati sa 15 eur za konzultaciu s anesteziologom.
Aaa tak to je nič🙂
@beruska2311 Ja som tam bola v 6/17 na konizácii a super😍 hneď som sa k nim aj prehlásila natrvalo 😉super sestričky,super celá operácia, krásne prostredie 😘
@beruska2311 ahoj citam tu stare pripspevky,bola si nakoniec v gyneke kvolu tej hysterektomii?? Ja tam chcem ist tiez,ako to funguje??
@monika123654 bola som tam ale nakoniec som skoncila v ziari.... mam problemy s krvou a nechceli sa do toho nejak pustat kedze nemaju svoje krvne banky ale musim povedat, ze ich pristup a vsetko bol velmi fajn
Ahojte, baby neviete ako to teraz funguje v Gyneke?
Ano, funguju