Gynazol - vaginálny krém

janka22224
19. nov 2013

ahojte 🙂 rada by som vedela,ci ste niektora uzivali ci uzili Gynazol krem do posvy....ake s nim mate skusenosti a ci vam aj pomohol. dakujem 🙂

puchic
19. nov 2013

mne pomohol 🙂 do 2 tyz bolo hned lepsie 🙂

usiko
20. nov 2013

@janka22224 pomohol, nevyteka, ja ked mam problem, idem si kupit gynazol....mne to prijde pohodlnejsie ako kazdy den vecer vkladat tabletku.....

01malinka
22. feb 2015

ahojte, ja bývam veľmi často chorá, ani nejdem počítať koľkokrát do roka, moja doktorka ma stále štope ATB, napriek tomu, že skúšam skôr domácu liečbu bez antibiotík, bohužiaľ niekedy je ich užívanie nevyhnutné ...,tie mi však vylieči to na čo sú určené no bohužiaľ vždy po liečbe antibotikami mávam stále ten istý problém, pálenie svrbenie výtok a je to fakt nepríjemné , a tak navštevujem svojho gynekológa, ktorý mi povedal, že mám čo iné ako mykózu a predpisal mi gynazol, že je to veľmi dobrý liek, ktorý si aplikujem hneď po príchode od neho domov, tá troška, čo mi vytečie si rozotrieť zvonku a liek účinkuje lieči niekoľko dní, preto len tá jedna dávka, vraj by som sa na druhý deň už mala cítiť oveľa lepšie.., a tak som hneď po príchode domov urobila všetko, čo povedal a na druhý deň som sa fakt cítila oveľa lepšie, tá troška čo vytiekla mi vôbec nevadila, bo už som mala aj lieky, čo som si vkladala niekoľko večerov a každé ráno to zo mňa vytieklo, po pár dňoch som sa cítila už úplne v poriadku a odvtedy si na tieto problémy vždy žiadam len gynazol 🙂

rose22
25. feb 2015

ja som mávala podobné problémy, Gynazol som síce nevyskúšala, ale kamoška mi poradila Penoxal a môžem ho len odporúčiť...odkedy ho beriem, tak som v pohode 🙂 zatiaľ ho nemajú vo všetkých lekárňach, ale dá sa objednať aj cez e-shop ;)

zuzana075
13. jún 2016

Minule som bola chora a musela som uzivat antibiotika... Samozrejme , ze po dolieceni som dostala mykozu, lebo antibiotika nezabijaju len bakterie, ale aj prirodzenu posvovu floru... Bola som za gynekologom a predpisal mi Gynazol. Musim povedat, ze som bola spokojna. Svrbenie preslo rychlo a navyse je to velmi pohodlna liecba, kedze staci len raz zaviest a vraj to posobi az 7 dni.... Urcite mozem doporucit!

petkarad
15. jún 2016

No ja sa tiez pridavam k spokojnym uzivatelkam Gynazolu.... Zabera uz do 24hod a co je pre mna najdolezitejsie je ten komfort... Raz zavediem a viac sa nemusim starat, to nie ako tie sibnute tabletky, ktore som si musela vkladat kazdy vecer, zaberali ovela pomalsie a navyse stale zo mna nieco vytekalo... Popravde nikdy som nevydrzala liecit sa 7 dni a je mozne, ze preto sa mi zvykli mykozy vracat.... Po Gynazole som vyse roka nemala, az kym som sa nevratila z wellness, ale dala som si ho predpisat zase a uz je dobre.....

vorkola
26. júl 2024

@rose22 A penoxal akosa uziva? tak akogynazol? lebo,ja uz mam dlhodobe problemy,a nic mi akosi nezabera,tak mozem vyskusat,...gakujem za info