Ahojte chcela by som sa opytat zrobili sa mi vo vagine 3 take gulicky pri vstupe do vaginy bola som u dr. pred 4 dnami a mi povedal ze vsetko je ok pred 2 dnami som mala sex a sa mi to tam spravilo som po porode a nemala som rok a pol sex trocha ma to svrbi 1 gulicku som mala aj na pokozke a dr mi to vipaloval ale stale to tam mam neviem preco to nejde dole nevie mi niekto poradit dakujem
Brrrrrr
Condyloma acuminata...dajte si to do googlu a popozerajte obrazky, je to virusoveho povodu, niekto vas nakazil, treba to odstranit u kozneho dr
Vypaluje sa ro dusikom nic bolestive. Hpv virus ichsposobuje. A su to minii genitalne bradavice
je to na dotyk bolestivé? mohli sa ti upchať póry a vytvoriť také tukové guličky, radšej choď k dr. ak je to to, pravdepodobne s tým nespraví nič, samo to zmizne do 2 týždnov.
@n0mi hpv ich sposobuje? 😕 😕 😕 😕
@hvolkovamirka hej. Skoro 80% populacie ho ma. Ked mas znizenu inmuzitu alebo tehotenstvo tak da prejavi.
sa ti zrobilo :D
neviem si predstaviť gulky vo vagíne :O:O
@marietuska ja len venusine😀
@moni73 ja ani tie :D a nechápem, čo može zakladatelka vazne akoze moze mysliet, pri slove gulky vo vagine, akeho tvaru, kde konkretne,ako si ich všimla, ci su von alebo dnu,alebo kde..lebo toto si absolútne neviem predstaviť.a ani si tam nesmatram :D takze neviem heh
@marietuska ty si nevies a ja si radsej ani nechcem ☹
@n0mi to som nevedela. Nuz vzdelavame sa cely zivot 🙂
Genitalne bradavice?