Je mi to tak trochu blbe..mate s tym niekto skusenost?co to je?som po porode 5 mesiacov, ja som to mala aj pocas tehotenstva teraz sa mi to objavilo po 2x vzadku. Aj pocas velkej stolice sa mi objavila krv, stichy som mala zasivana som bola ma to s tym nieco spolocne?prosim poradte niekto dakujem
hemoroidy? 🙂 Aspoň teda myslím. Zájdi k Dr.
no to je po porode uplna normalka {aj pocaj tehotenstva} mas hemoroidy...
mast proti hemoroidom a vela vela vlakniny aby si zabranila krvacaniu 🙂
asi myslis hemoroidy, ludovo zlatu zilu.. vela zien ju ma v tehu a taktiez po vaginalnom porode... skus sa popytat v lekarni na maste alebo cipky urcene na to.
Hemoroidy... ako prvú pomoc odporúčam bepanthen alebo aj sudokrém. A tak ako ti odporučili aj ostatné mamičky. 🙂
jedna z nevyhod vaginalneho porodu,..... ☹
Asi hemeroidy. Mne sa vytvorili po tretom dietati. Cipky mi nezaberaju. Musim kazdy den poctivo jest mysku ovsenych vlociek (nie jemnych) inak mam take bolesti ze nemozem sediet. je to velmi neprijemne. bola som u dr, ale ta mi nic na to nedala, ale onaje taka divna dr. ked ti to krvaca, tak by som sla ku dr a na vysetrenie na gastro (kolenoskopia). Ja sa chystam, lebo netreba to podcenovat. Drzim palce, aby bolo vsetko ok
Vyzera to na hemeroidy.pocas 1.teh.sa mi tiez,,urobili,, a mam ich doteraz...nastaste su ,,potichu,,....par krat som ppuzila v teh.Faktu mast-volnopredaj......alebo aj dubovu koru a odporuca sa detol alebo jemu pod mydlo,tak som liecila uz pred rokmi🙂
Áno zlatá žila,tiež som tým prešla, upravilo sa mi to, ja som používala masť AVENOC nakoľko som kojila tak mi v lekárni nechceli nič iné dať, nie vždy to zabralo,ale musím zaklopať že prešlo to
Dodržiavaj hygienu po toalete, umývaj si zadok, skús aj sedavý kúpeľ v dubovej kôre
tabletky cyklo3fort.zaberu na 100%,neskodia,mozu aj tehotne.su faaaatk super.mala som po porode a uz 3 roky mam pokoj.
To sú pravdepodobne hemoroidy,ak nemáš neaké velké bolesti,a nekrvácaš,neako velmi,tak by som skúsila upraviť stravu,viac vlákniny,ja som čítala,že hemoroidy sú aj z prekyslenie organizmu ,ja mám podobný problém,začala som brať aj chlolleru,odstraňuje prekyslenie,a veľa pi,viac sa pohybuj a nesed na studenom,poprípade už pri existujúcich hemoroidoch ako prvú pomoc Avenoc čipky,môžeš si dať kedykolvek celý deň,ja si dávam na noc,ak toto všetko vyskúšaš a stále budú tvoje problémy pretrvávať,tak už by som išla k lekárovi..
odporucam dubovu koru a kupely. krasne to stahuje a existuje aj mast. a prve co by si mala spravit je uprava stravy. vela zbytkovych jedal, vlakniny a vela tekutin.
na vnutorne hemoroidy - tie krvacajuce - je pre tehotne a dojciace zeny dobry duphalac - prehanadlo - mne zabralo, ale je len na predpis. a ked krvacaju, tak lepsie zajst k doktorovi, aby si clovek "neuhnal" nejaku infekciu
žeby hemoroidy? tie sú také uzlíkovité a krvácajú