Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je normálne, že v pošve mám niečo ako "guličku". Neviem či to tak má byť alebo mám s tým zájsť za gynekológom. 😒 Najskôr by som asi uprednostnila diskusiu tu a ak to bude vážne (nebude to tak ako má) pôjdem tam. Ďakujem
@menonepodstane daj sem fotku a my sa na tu guličku pozrieme a povieme Ti,či je to OK
@mihula tak to sa asi dať nebude. Ja chcem vedieť len či sa s tým niekto už nestretol.
A kde presne v posve mas tu gulicku?
@menonepodstane ak si rodila a robili ti nadstrih tak ti tan ostane gulocka po stehu ja mam tiez abola som s tym aj u dr.
@menonepodstane a nezostala Ti tam venusina gulička? 😎
musis ist doktorovi,nikto ti neporadi len doktor,my co tu piseme to nevidime,tak zaskoc tam a bude ti lepsie
Ahoj, pozri sa na toto: http://primar.sme.sk/c/4117104/bartolinitida.html
Ja som to mala raz, začalo to maličkou, nenápadnou "guličkou", a potom sa to zrazu zväčšilo a bolelo to ako sviňa.
@pat_mat_minnie no možno tak hlboko že si to dokážem nahmatať prstami
jaj, no neviem.A boli Ta to, ked sa toho dotykas?Mas nejaky vytok alebo neprijemne pocity pri moceni?Menstruaciu mas OK, nie je silnejsia a bolestiva?Aby to nebola nejaka cysta alebo co.No ja by som sa na Tvojom mieste bala a sla by som radsej na gyndu, takto veci nie su sranda, aj keby to mozno nebolo nic vazne a doktor by ma vysmial, mala by som ho u ri.i.
@pat_mat_minnie Bolieť to nebolí. Presnejšie mi to povedal priatel a ja som ti to potom nahmatala tiež. Výtok možno sem-tam. Menštruáciu som mala naposledy o týždeň skôr. A o tej gynde ja by som aj šla ale neviem čoho sa báť viac či povedať to mame alebo toho ak to bude vážne čo mi povedia na gynde.
Ak mas s mamou dobry vztah, urcite jej to povedz, nie je nic krajsie, ako ked sa so starostami mozes podelit s mamou.Moj vztah s mamou je o nicom, ale o tom tu pisat nebudem, nikoho to nezaujima.
Ta gulicka je tesne za posvovym vchodom hore?Lebo tam mam nieco take aj ja a tak to ma byt, pri drazdeni to vyvolava rozkos, ci to je ten "bajny" bod G, neviem, ale ja tam cosi take mam.Ale ak mas nejaku "gulicku" niekde hlbsie v posve, dala by som to skontrolovat.pripadne zober so sebou aj maminu ako podporu.Ak by to aj bolo zle(co verim, ze nie je), cim skor sa to podchyti, tym lepsie.Navstevu u doktora neodkladaj, nemas sa za co hanbit.
@pat_mat_minnie No ako hlboko to presne neviem. Skúsim to ešte nejako poštudovať 🙂 a potom sa rozhodnem čo ďalej. Raz tam budem musieť ísť tak či tak. Ďakujem aspoň za jeden záujem a pochopenie 🙂
Nemas za co, som rada, ze som mohla aspon nejako poradit, ci pomoct.Mozno ja raz budem potrebovat poradit alebo pomoct a Ty tu budes pre mna.Drzim palce a vsetko dobre!Neboj sa!
@menonepodstane ja si myslim, ak je to vnutri v posve, ze je to krcok, ktory sa cez mesiac meni a raz je makký a raz tvrdý, podla toho ci mas po MS alebo pred, alebo cez ovulaciu. Ked som mala asi ako Ty tiez som som sa bala, ze co to tam tvrde mam a bol to krcok 😉 dufam, ze som pomohla a bude to ono a nie nieco zlé 🙂
@besnota ďakujem za názor 🙂 uvidím ako ďalej
@menonepodstane to myslis vazne, ze sa mienis riadit radami zien na nejakom anonymnom fore a ich radam podriadit svoje dalsie rozhodovanie? 😕 ani jedna z nas tu nevie liecit na dialku, ani jedna z nas ta na dialku nevysetri, ani jedna z nas nema vestecku gulu....
ale mozno tu predsa len najdes odpoved, ktora ta uspokoji....
ach jaj, co by mnohe robili, nebyt internetu?