Ahojte spravila sa mi takáto gulka pri oku. Bola som na očnom očná lekárka povedala že je to absces .. dala mi antibiotika , kvapky a poslala ma na odber krvi (zevraj musí byt v tele nejaký zapal) ja som si však dávala iba kvapky .. a zmenšilo sa to .no na kontrole lekárka povedala že treba antibiotika (žiadne vyšetrenie okrem toho že ma videla mi nerobila ) a k tomu mi zakázala aj cvičiť.. mali ste niekto niečo podobne ? Nerada beriem antibiotika a nechce sa mi veriť že by taká vyrážka mohla byt až tak vážna .. nespochybňujem lekára len sa chcem poradiť … čo by ste robili?
Antibiotiká užívaj, tak ako ti dr. nariadila. A môžeš nasadiť aj probiotiká. Aj keď berieš antibiotiká, dr. vravela, že probiotiká sa môžu súčasne s tým. Črevná mikroflóra sa ti obnoví.
@xenia123456789 absces.chod k lekárovi.narastie to do ohromnych rozmerov, otrava krvi a podobne.nech dajú antibiotiká priamo na to
nespochybňuješ lekára a pýtaš sa žien na MK bez medicínskeho vzdelania?
@xenia123456789 nápis do skupiny Zdravotníci na MK. Skoré uzdravenie!
@xenia123456789 nápis do skupiny Zdravotníci na MK. Skoré uzdravenie!
Nespochybnujem lekara, ale liecbu, ktoru mi nastavil, budem radsej ignorovat a budem dufat, ze zeny na MK mi poradia lepsie.
Inak, ked sa ti z toho zapali oko a zostanu ti nejake nasledky, budes s tym ok?
@xenia123456789 jednoznacne antibiotika!
V blizkosti vyustuju tzv “mozgove splavy”, zapal sa ti krvou dostane az do mozgu ak to nebudes liecit!
Zeny ved trochu rozumu zapojte a trosku sa o seba starajte ( cvicenie a pevny zadok je ti nanic draha autorka ak umries na encefalitidu) ja toto nepochopim fakt…
@xenia123456789 a mimochodom akoze ake vysetrenia si cakala? Sono brucha a MRI hlavy?
@xenia123456789 Alebo ti zapal prenikne do slznika polka tvare ti opuchne a budu ti to drenovat operacne na ORL daj si antibiotika a dufaj ze nieje neskoro a zaberu
@xenia123456789 čo by som robila? Pokial nemám vyštudovanú medicínu, tak by som sa riadila tým čo mi povie ošetrujúci lekarka