Dievčatá včera som mala poradňu a som sa zabudla opýtať MUDr. Že aký odstup musí byť medzi guajacuranom a magnezkom? Časovo myslím. Inak guajacuran je na ukludnenie? Nečítam prib. Leták lebo ma tam niečo vydesi a si ho nevezmem nakoniec...poznám sa
@vanda323 brala som to naraz. Mala som seknuty chrbat a mravcenie v hlave a lekar mi to predpisal rano a vecer guajacuran a magnezium na predpis na obed. Alebo 2x magnezium a 1 guajacuran? Neviem uz presne. Ale super to zabralo 👍
@kittykat22
@luccija Ja beriem ráno magnezko jedno na obed 2 tablety magnezka a večer jednu a medzi tým mám ešte guajacuran...tak neviem kedy si dať , magnezo som si dala asi pred hodinou. Mne to dala na úzkosť...si myslím. Môj muž robí tento týždeň noc e no poviem Vám že som hotová zo stresu....nechápem prečo poviem si že kľud veď nič sa nedeje ..ale psychika asi pracuje
@vanda323 nechaj si predpisat Magnosolv. To je silne magnezium v prasku a parada 👍 velmi ucinne. Ja som tiez taky streser, chapem ta. Ak mozes, tak zarad prechadzky vonku k veceru. Mne to super pomaha. Ist na 15 min pred spanim sa prejst. A cvicenie to je druha vec. Drz sa ❤️
Guajacuraj s mesocainom je tiež dobrá lahôdka.
Ja som v 22tt a beriem : Ráno a Poobede magnézium a guajacuran vždy na noc 🙂 nemali by sa kombinovať tak bolo povedané mne
Guajacuran beriem na uvoľnenie kvôli bolestiam chrbta a krížov
@kittykat22 Keď to že nemôžem veľa chodiť
@ki_ki2 Fúha tak asi radšej neberiem
Len k tomu magnosolvu mne mudr povedala ze treba nechať úplne rozpustiť aby bola voda celkom číra, môže to trvať aj vyše 20 minút kým zmizne biele zakalenie
@kittykat22 A myslíš že mi predpise aj obvodná? Ten Magnosolv?
kludne kombinovat a aj uzit naraz. a ake magnezium uzivas?
Ja som v tehu brala doslovne konske davky magnezka a guajacuranu 3x2 a magnezko magnorot aj viac maximalne davky proste a dala som ich vzdy naraz .aj teraz beriem a naraz
@vanda323 urcite predpise. Zavolaj. Posle ti recept
@kittykat22 Oki zajtra ak Boh dá zavolám potom ti dám vedieť či mi napisala
@kittykat22
@vanda323 sme sa tu stretli pacientky🙂môj muž bol 4 dní na sluzobke, keď je doma vrcim po ňom a, keď tu nebol som aj zle spala🙂)nemám rada samotu aj, keď som nebola sama, ale divný pocit
Kľudne si daj naraz 🙂 Nemusíš sa vôbec báť, guajacuran je na ukľudnenie a horčík zvyšuje jeho účinok (zaberie lepšie a rýchlejšie). Ja som brala na ukľudnenie neurol čo je dosť silný ukludnovak a dávala som si ho naraz s magneziom a úplne v pohode 🙂
@vanda323 Guajacuran je na ukludnenie, uvoľnenie svalov...daj si aspoň 3 hodiny ..mňa magnézium dosť ukludnuje