Dobrý deň, mám taký problém som tehotná už v 38.týždni a stále keď niečo zjem hocičo začne sa mi grgať po skazených vajciach (vajcia som ani nejedla), začne ma bolieť žalúdok, nadúvať ma. Niekedy je jeden deň dobre a ďalšie dva dni zas to isté. Trvá to už viac ako 2 týždne Bola som s tým aj u lekára, ale nič nasadil mi len diétu a ani to nezaberá Neviem už čo robiť a čo by to mohlo byť. Ak niekto máte skúsenosť budem rada za každú radu. Ďakujem pekne
Skus prestať na par dni sladkomliecne výrobky. Niekedy ku koncu tehotenstva býva problem s toleranciou na sladkomluecne výrobky
No dva týždne pred pôrodom už je maternica dosť veľká na to, aby robila útlak celému tráviacemu traktu a trávenie už tak dobre nemusí fungovať. Treba jesť ľahšie stráviteľné jedlá v malých porciach radšej častejšie a vydržať už tie dva týždne a po pôrode sa problém pravdepodobne vyrieši sám ( prípadne ho prevalcujú iné starosti a na toto si ani nespomeniete 🙂 )
@vikinqa55 ja sice niesom tehotna ale mavam to tiez .. volame to zkazeny zaludok 🙂 vzdy si dam lahsie jedlo a prejde to .. lekar mi nepomohol nijako 🙂