Ahojte, prosím Vás máte skúsenosť s green trio - jačmeň, chlorella a spirulina že pri užívaní sa dostavila hnačka? Užívam ju ca mesiac a posledné 2 týždne mám bolesti až kŕče v bruchu, zvýšené plyny a hnačku. Tak neviem či to z toho? Tie ktoré ste užívali mali ste to aj vy? A to užívam len 2x2 tabletky namiesto 3x5/6 tabletiek. Vďaka
@katarina40 už som to vysadila, nemohla som v tých kŕčoch ani fungovať. Včera ráno posledná dávka a dnes už lepšie. Pravdepodobne mi to nepasovalo. Škoda mám tam ešte vyše 300 ks 🙈
No pravdepodobne asi fakt nesadlo vám to no škoda lebo je to fajn vec pre zdravie skúste to tu predať možno niekto kúpi 🙂i keď podla mňa by to nemalo spôsobovať takéto problémy ale stáva sa
@katarina40 veď toto ze toľko vecí som sa o nej dočítala a takto dopadla. Alebo ešte možno skúsim len 2 x denne 1 tabletku, možno je len silná pre mňa 🤷♀️ a ked ani to nie tak ju podám niekomu dalej
Treba jasne vyskúšať možno je to pre vás veľká dávka alebo len jedno vyskúšať napr.cisto chlorelu alebo spirulinu nie dokopy
Ja som užívala tiež Green trio a tiež som zo začiatku mávala hnačky ževraj sa telo čistí mi bolo povedané ale ak to bude pretrvávať mali by ste to asi vysadiť ...