Ahojte,
je tu prosím vás niekto, kto je alergik (pele, travy.....) A uzival Grazax, aby ho to v sezóne nepoložilo?
Pomohlo vám to? Alebo ste aj tak ťažko prežívali alergické prejavy.
Muž je posledné 3 roky silný alergik, dovtedy mal len mierne prejavy, tak mu naordinovala v zime Grazax, nech ho užíva (už 3m) a odvčera ako sme boli s detmi von tak prská, soplí, akoby ani nič neužíval.
@simsalabim tak to si mi povedala novú informáciu. Mužovi to dala, ze to musí aspon 3-4m užívať pred sezónou aby pocítil vysledok.. Pôvodne mal ísť na 3 injekcie, ale akurat neboli dostupné, tak mu dala toto... Neviem ako muž, ci vie ze je to len na určite pele, ale pochybujem. Ja som mu bola zobrať recept, a povedala mi vyssie spomenute, ze by sa mu malo polepšiť. Ale absolútne nevyzerá, mam pocit, ze za par dni ostane minimalne 2 týždne PN ako posledne roky
@qwer2019 a na co je vlastne alergicky? Iba na travu? Urcite viete, ako ho uzivat, ze to nie je iba ako obycajna tabletka od bolesti?
@simsalabim na vsetko vonku, pele, travy... Ja neviem vsetko co tam bolo vymenované, skoro vsetko tam mal,ze je alergocky z toho co mu robila testy... A má uzivat jednu tabletku denne pod jazyk rano
@qwer2019 asi mu dala Grazax preto, ze na travy mu vyslo, ze ma najvacsiu alergiu. Je to desenzibilizacna liecba proti pelu trav, liecba trva viac rokov. Teraz kvitnu stromy. Urcite by mal uzivat k tomu antihistaminika a spreje na zmiernenie prejavov alergie. Uzivanie pod jazyk je spravne.
@qwer2019 Ahoj, dcéra (11 rokov ) užíva od decembra Grazax. Minulý rok mala silnú reakciu pri kvitnutí púpavy. Stále antihistaminiká plus kvapky do nosa a očí. Práve kvitne púpava a nič, úplne super, sama som prekvapená. Má užívať do konca júna, potom prestávka. Držím palce, užívajte ďalej.
@qwer2019 grazax sa uziva niekolko rokov, takze vysledky vidiet este nemusi. Neznamena to, ze si uplne poradi bez antihistaminik a sprejov. Ale - travy este nekvitnu (Grazax=desenzibilizacia proti pelu trav), podla mna reaguje na pel stromov ci vzdusne plesne.