icon

Grawitz syndróm

lenka_21
20. jún 2018

Najdem niekoho co zapasi s tymto? Mne to zacalo v oblicke a metastazovali do nohy a hlavy. Za 2t zacinam biologicku liecbu a hladam spriazdnenu dusu s kt. budeme spolu bojovat...

sorciera24
20. jún 2018

ahoj, moj ocko mal grawitzov tumor na oblicke, momentalne je uz oblicka aj s nadorom von, on to zistil nastastie este skoro, ze metastazy inde nie su....(ak chces napis IP)

lenka_21
autor
20. jún 2018

@sorciera24 ahoj, ja som to takto mala. Oblicku mi zobrali laparoskopicky, ziadna liecba. Po 4 rokoch to zacalo, nador noha a teraz hlava. Vsetky nadory nastastie ohranicene, ale Grawiz. Ten na oblicke sa nasiel skoro, ale napriek tomu to dopadlo takto. Kontrolovali ma pravidelne, ale pluca a vnutorne organy... preto hladam niekoho co je na tom podobne a ide do liecby...

potvora1
20. jún 2018

Aké sú príznaky tejto choroby????

lenka_21
autor
21. jún 2018

@potvora1 jednoduche...najdu ti nador. Prvy nasli preventivne, druhom bolela noha, treti som vracala... riesis podobne?

potvora1
21. jún 2018

@lenka_21 tak snáď nie, len som pozerala na nete a žiadne info o chorobe s nenašla, mňa to len zaujíma, lebo som ešte o takej chorobe nečítala, v každom prípade veľmi držím všetky palce, aby všetko dobre dopadlo....

lenka_21
autor
21. jún 2018

@potvora1 ono sa to vola aj renal karcinom. Je to oblickovy nador, na nete najdes. Dakujem!

lenka_21
autor
22. jún 2018

Takze nenajdem nikoho ani v biologickej liecbe?

1andrea111
4. júl 2018

@lenka_21 silno Ťa objímam, moja, teraz čítam s čím zápasíš. Myslievam na Teba, a ak by som Ti mohla akokoľvek pomôcť, či byť užitočná, povedz si. Ty si silná bojovníčka, pozitívne zmýšľajúca, takže určite sa vyliečiš. Pre mňa bolo zaujímavé meno - Pavol Čekan, neviem či si o ňom počula, bola aj taká relácia s ním, ktorá bola tak úžasne zakončená v optimistickom duchu, že proste ide zvíťaziť.
https://www.multiplexdx.com/multiplexdx

ak by Ťa to zaujalo.
Držím Ti palce.

sorciera24
31. jan 2019

@lenka_21 ahoj, mozem sa opytat ako sa mas? a ako si na tom s liecbou?