Glukomer mi ukazuje príliš nízke hodnoty (nediabetička)

zobaka
23. feb 2021

Ahojte, mozno baby, ktore mate diabetes mi poradite, momentalne som nejak klasifikovana ako "prediabetes" na lacno mam cukor 5,8 -6, dnes mi bolo slabo a som si odmerala glukomerom cukor, vysiel mi 2,6 potom 1,9 a 0,9 predpokladam, ze by som uz davno bola v kome, priznam sa, ze dost ma tie cisla vydesili, meral aj syn on mal vysledok ok, 5..tak neviem mohlo byt malo krvi, alebo kde je problem? bolo to 2 hodiny po jedle, dakujem

pribinak
23. feb 2021

@zobaka 0,9 ? Nie je pokazený? Alebo slabé baterky?

zobaka
autor
23. feb 2021

@pribinak synovi odmeral dobre, ale je pravda, ze ho uz mam doma 3 roky, nebol pouzivany, len cudne, ze vsetky 3 hodnoty nizke a to som mala sladke ranajky hm, no ako som to zistila, uplne som spanikarila a potom mi bolo uz ozaj fest zle :D

pribinak
23. feb 2021

@zobaka skús vymeniť baterky a tak merať

zobaka
autor
23. feb 2021

@pribinak musim zistit ake tam idu vlastne,mam wellion, raz mi ho dal len tak jeden zakaznik, kde som pracovala, dosiel cas ho vyskusat a teraz toto, zajtra zbehnem do lekarne nech mi vezmu, lebo som z toho vydesena

elenita
24. feb 2021

@zobaka Realne si sa citila zle, slabo, na odpadnutie? Mohla si mat hypoglykemiu, hoci teda hodnoty pod 2 povazujem za nerealne.

bubuzu
24. feb 2021

Ahoj,ja mam wellion calla a ak su slabe baterky,tak sa jednoducho vypne.urcite nemeria zle hodnoty.

babababka
24. feb 2021

ja som mávala hodnoty okolo 2,0 keď som bola po nočných službách.Slabosť,migrény.Povedali mi,že sa adrealín vyplavuje z tela. aj s cukrom.Vtedy som bola schopná vypiť pol litra pepsi koly a bolo dobre.Po migréne ,po slabostiach.

oslo1
24. feb 2021

Neda sa kalibrovat? Kde robia service, zavolaj, ci ti ho neskalibruju.
Vsetky elektronicke pristroje by sa mali davat kalibrovat. Hlavne ked bol v skrini 3 roky.

zobaka
autor
24. feb 2021

@elenita slabo, spavo, hlad ani nic dalsie tras, busenie srdca som nemala, dnes som si dala zobrat krv v lekarni, aj dnes som unavena a 5,2 hodinu a pol po sladkych ranajkach

neviete v lekarni som sa zabudla opytat, kde kalibruju glukomery?

zobaka
autor
24. feb 2021

@babababka hej bolela ma hlava asi pri najblizsej kontrole popytam glukozovo tolerancny test, popripade glykovany hemoglobin

elenita
24. feb 2021

@zobaka A si momentalne tehotna ci nie? Ja mam napr.gestacny diabetes a hypoglykemie mavam velmi casto...

zobaka
autor
25. feb 2021

@elenita nie len to nie :D tehotna nie som

neviete ako resetovat glukomer? nechcem kupovat novy, uz som si kupila aj ihly aj pasiky, myslite, ze mohol byt dovod aj prilis malo krvi? lebo mi nesla krv, akurat ten odber ma ukludnil ze hodinu a pol po jedle som mala tých 5,2 a tak o 2 tyzdne si dam skontrolovat krv na lacno

pataja
22. jan 2022

Ahojte, dostala som od diabetologicky glukomer, keďže si musím merať cukor. Dostala som k nemu prúžky aj ihly. Predpisuje mi test.pruzky, keď sa minú... Ako je to vlastne z glukomerom, museli ste ho vrátiť alebo vám ostal glukomer?