Ahojte, mozno baby, ktore mate diabetes mi poradite, momentalne som nejak klasifikovana ako "prediabetes" na lacno mam cukor 5,8 -6, dnes mi bolo slabo a som si odmerala glukomerom cukor, vysiel mi 2,6 potom 1,9 a 0,9 predpokladam, ze by som uz davno bola v kome, priznam sa, ze dost ma tie cisla vydesili, meral aj syn on mal vysledok ok, 5..tak neviem mohlo byt malo krvi, alebo kde je problem? bolo to 2 hodiny po jedle, dakujem
Ahoj,ja mam wellion calla a ak su slabe baterky,tak sa jednoducho vypne.urcite nemeria zle hodnoty.
ja som mávala hodnoty okolo 2,0 keď som bola po nočných službách.Slabosť,migrény.Povedali mi,že sa adrealín vyplavuje z tela. aj s cukrom.Vtedy som bola schopná vypiť pol litra pepsi koly a bolo dobre.Po migréne ,po slabostiach.
Neda sa kalibrovat? Kde robia service, zavolaj, ci ti ho neskalibruju.
Vsetky elektronicke pristroje by sa mali davat kalibrovat. Hlavne ked bol v skrini 3 roky.
@elenita nie len to nie :D tehotna nie som
neviete ako resetovat glukomer? nechcem kupovat novy, uz som si kupila aj ihly aj pasiky, myslite, ze mohol byt dovod aj prilis malo krvi? lebo mi nesla krv, akurat ten odber ma ukludnil ze hodinu a pol po jedle som mala tých 5,2 a tak o 2 tyzdne si dam skontrolovat krv na lacno
Ahojte, dostala som od diabetologicky glukomer, keďže si musím merať cukor. Dostala som k nemu prúžky aj ihly. Predpisuje mi test.pruzky, keď sa minú... Ako je to vlastne z glukomerom, museli ste ho vrátiť alebo vám ostal glukomer?
@zobaka 0,9 ? Nie je pokazený? Alebo slabé baterky?