Ahojte, už dlhšiu dobu sa liečim na genitálne bradavice, ktoré mám v oblasti pyskov tam dole, nedávno som si vsimla, že takéto isté výrastky ( ploche bradavicky) mám aj na prednej časti jazyka po bokoch, ale aj na spodnej časti jazyka... Stretol sa s tým prosím niekto? ak áno, neviete poradiť, ako sa liečia alebo prípadne napísať nejaké skúsenosti? objednávam sa na krčné, len chcem si aspoň prezistiť nejaké info, Ďakujem moc.
@anavka4 vyzerá to takto, na jednej fotke som si tie bradavicky neutrela, aby bolo vidno, že "nestoja" no a na ostatných fotkách som si ich utrela a tam už ich dostatočne vidno, ja som si ich všimla nedávno, som si istá, že pred tým tam neboli a ani na bokoch jazyka, ako keby z prednej strany viď foto
Neviem,mne nepríde,že toto sú genitálne bradavice......ale daj vedieť ako si dopadla
Podla mna je to normalna sliznica jazyka
@kukuc1234 podľa fotiek máme taký jazyk asi 90% populácie, aj tie "vlásočnice" aj tie kopčeky. Ja to mám pod jazykom celý život a všimla som si to keď som bola decko a sušila som si jazyk 😆 vtedy som si všimla tie "vlásky" ako keby potrhanú kožu a s krikom som utekala za mamou, že mám chorý jazyk, a ona mi povedala, že je to normálne, že to majú "všetci"....
@kukuc1234 boli to genitalne bradavice alebo čo to bolo? Lebo som si nedávno pod jazykom našla tiež také vlasocnice tak by ma zaujimalo čo to je
@janulik198281 z výsledkov som nemala pozitívne hpv v tele, písalo mi na tom papieri, že je to nejaký zápal, a tie boky okolo jazyka, sú vraj z dlhodobého odierania, keďže mám strojček na spodných zuboch, neviem vôbec ako to je...