Gél na strie, ktorý ozaj pomáha

adelakom12
28. máj 2019

Prosím vás, aký najlepší gél/krém proti striam poznáte? Niečo, čo vážne funguje a nestojí to toľko ako garsonka v BA. ďakujem 🙂

nikolieta9
28. máj 2019

Dobre prirovnanie si dala :D :D Na rady som aj ja zvedava, kedze strie ma tiez trapia ☹

punka24
28. máj 2019

Na bruško si dávam každý večer po kúpaní a nemam vôbec strie... som v šiestom mesiaci... inde som si nedavala a začali sa tam objavovať, ale na brušku nič, takže jednoznačne pomaha a nie je ani veľmi drahý... dosť dlho vydrží ja ho mam stále veľa a kupovala som už dávno... po kupani si ten olejček vmasiruj tak aspoň 5 min alebo proste pokým na rukách sa nestratí lebo sa pekne vpije po vmasirovani... za mňa genialitka... vrelo odporúčam... 🙂
Ešte dodám že moje telo naozaj nemá problém strie vytvoriť a osobne som nikdy neverila týmto "overeným" krémom, gelom, či olejčekom... ale toto real funguje... :D

slavuska1506
28. máj 2019

Ja striedam kokosový olej a detský olej Aviril. Ale asi to je skôr o genetike. Moja mama sa natierala Avirilom a nemala ani jednu striu. Má 56 rokov a kľudne môže ísť bez podprdy. Snáď toto zdedím ! 🙏😂

ivankamirka
28. máj 2019

Nič, genetika o tom rozhoduje.

29simona29
28. máj 2019

@adelakom12 celé tehotenstvo som používala kokosový olej. Z tehotenstva nemám jedinú striu, či je to tym, alebo genetikou, alebo tým, že som nemala moc veľké bruško, ťažko povedat 🤷‍♀️

megyi1711
28. máj 2019

@adelakom12
Niekto sa nenatiera vobec a nema strie a niekto sa maze hlava nehlava a aj tak ma,takze je to genetika podla mna ale ja som sa v tehotenstve natierala BiOilom brucho boky stehna a nemala som z tehotenstva absolutne strie (ale nemala ani moja mamka nikto)ale citila som ze mam pruznejsiu pokozku...a na jednej nohe na boku stehna som mala take male strie ale nie z tehu ale po tom ako som pred tym schudla a tym ze som sa pocas tehu natierala tym bioilom mi toto strie skoro zmizlo,akoby vybledlo takze nieco na tom bude 🙂

drop755
30. máj 2019

Olivovy olej

adelakom12
autor
3. jún 2019

dakujem vam pekne za nazory a rady! Tu baleu urcite vyskusam, cenim si aj prilozenu foto, velmi mi pomoze. Mate pravdu, je to hlavne o genetike, moja je dost zla a mam tendenciu k tvoreniu strii, preto sa chcem informovat o nejakom kreme, ktory ste uz vzskusali. Predsa recenzia od ludi je ta najlepsia. Dakujem este raz.