Prosím je tu osobne niekto, kto absolvoval gastroskopiu s ultratenkou hadičkou cez ústa (nie cez nos ) ? Kde ste absolvovali ? Klasickú hadicu do krku už absolvovať pri zmysloch len so sprejom isto nechcem.
@ingrid56 ja som bola vo VT,dopláca sa 10€,dr.Fedurco,vraj som zvládla na 1*
@kacena4 robi sa aj cez nos manželovy robili a že vraj je to neporovnatelne lepšie ako cez ústa.👌
@bernadetta74 fakt?? dik za info
Áno robí, mám absolvované 😉
Ja som odpisovala kacena4 že sa robí aj cez nos,bola som na nej v lete,ale čo je ultra tenká hadička? Táto bola tenká ale keďže ja nemám žiadne problémy čo sa týka zvracania alebo napínania keď si čo i len kefku dám do úst tak mi to nerobilo problém, priplatila som tuším 20e za to aby šli cez nos a bolo,bolo to ok, dá sa to úplne v pohode zvládnuť, neviem či som ti napísala dostačujúcu odpoveď,inak to robia v Martine dr.Baláž
@kacena4 Ahoj a kde ti to robili mám nevestu bola v Žiline a už nechce tam z nová ísť nedali jej žiadny oblbovak .Poradis nám kam je najlepšie ísť Dakujeme
@monaganova1 my sme boli v pezinku
mne robili s oblbovakom n8c si nepamatam je jedno aka hruba hadicka to bude za mna des ta aj ta. a gastroskopia sa nerobi cez nos co viem.