Gastroskopia a piercing

bublinka0
23. okt 2023

Dobrý deň zajtra mám gastroskopiu a chcem sa spýtať mám piercing nad perou ktorý nejde odsrobovat bude vadiť keď ho budem mat pri gastroskopii alebo musí dole? Ďakujem za odpovede .

melanta
23. okt 2023

Je úplne jedno, čo ti tu napíšu ženy. Rozhodujúce je to, čo povie konkrétny lekár, ktorý ti zákrok bude vykonávať. Niektorý bude s tým ok, niektorý ti zákrok neurobí, pokiaľ nebudeš mať piercing dolu. Zavolaj si na dané pracovisko ešte dnes a zisti si to. Názory žien z koníka určite dotyčný lekár nebude brať v úvahu.

sonka333
23. okt 2023

@bublinka0 áno musíš ho dať dole...aj ja mám piercing a bola som 2x na hadici a musela som dať dole nakoľko sa boja žeby im to mohlo poškodiť prístroj ktorý je sakramentsky drahý

bublinka0
autor
23. okt 2023

@sonka333 no tak to je v prdeli lebo neviem jak ho mám dať dole a bojím sa aby mi to nezarastlo

melanta
23. okt 2023

@bublinka0 veď dáš ho dole ráno doma a po zákroku si ho dáš naspäť. Za hodinu ti tá dierka určite nezarastie, nestresuj sa.

bublinka0
autor
23. okt 2023

@melanta lenže mne to nejde dať dole 😂😂 proste nejde odsrobovat

drake122
23. okt 2023

Piercing v jazyku, cez pery a podobne musí ist preč, ak ho máš pod nosom a vnutri schovatý za zuboradím nemal by robiť problém, uvidíš čo povie doktor.

katarinaba
23. okt 2023

Ja som bola na gastroskopii v sedacii a piercing som si z jazyka nevyberala. Nikto ma na to ani neupozornil, dr. nepovedal ani slovo.