Ahojte. Ktorí gastrodoktror je lepši? Majú ponuke aj oblbovák pri gastroskopiu? Som silný panik a tetanik. Ďakujem
@tncka už vam to robili keď tak mudrujete? Ja beriem aj lieky na panicku poruchu, viete aká to je diagnóza? Viete čo to je mať strach a stresy? Neviete nemudrujte. Pýtala som na lekára a nie na blbé názory.
Ja viem co je PP, viem co je to fobia z lekarov a napriek tomu mam hadicu za sebou 4x - 2 x bez znecitlivenia hrdla,1x s nim a 1x s tenkou hadickou. Tenka hadicka bola najlepsia. Staci dychat pomaly a ani oblbovak netreba. Ja mam navyse silny daviaci reflex,takze to nadrapovanie mi jedine na tom vadilo.
Riešim to iste
Skús poprosiť, či by ti nedali injekciu. Niekto to znesie lepšie, niekto horšie, ja som tiež znášala zle.
Lekára neporadím, ale ozaj to nie je také strašné, ako to vyzerá. Existujú oveľa nepríjemnejšie zákroky u dr. A to ja som veľký streser a neznesiem ani paličku, keď mi pozerajú hrdlo.
Ano robili a nie raz ked uz len o to ide
To je jedno ktory doktor ti to bude robit,ta hadica tam pojde tak ci tak. Co z toho robis vedu,nastrieka ti hrdlo,znecitlivie ti a zavedie hadicu. Chvilu to tam povrta a vyberie. To je cele. Keby som mala panikarit z takychto kravin tak uz je po mne🤣🙈🤔