Prosim vas viete mi poradit nejakeho super gastroenterologa pre dospelych, najlepsie na vychodnom Slovensku? Neviem kam sa mam uz obratit. Dakujem velmi pekne
jednoznačne Mudr.Trebuňa Košice, čo ja viem tak berie nových pacientov, známu zobral minulý týždeň 😉
@kristina253 vidis a mojho otca nechcel zobrat pred asi 2-3mesiacmi.
@kristina253 berie nových pacientov.
@cerstva2712maminka ak nemaju ešte nikde kartu tak áno.
@kristina253 to ano. Je dosť taky rázny.
Zasadovy ale príjemný. Inteligentný.
Idem 15teho na gastro.. 🙏
Dufam ze bude vsetko okej 🙏
@bibisk ahoj, prosim ta ako si nakoniec dopadla s tym gastrom? Riesim to prave a potrebujem fakt dobreho a ludskeho lekara
@zuzanka2411 no teraz v novembri mam ko. V lete sa mi zapal vratil. Jedne lieky nezabrali,kortikoidy brat nechcem. Tak sa lieči s aloe vera teraz. Chodim do PO k dr.Mihalkaninovi. snim sa da porozprávať. Ale určite su aj.lepsi
@bibisk ale zapal criev teda? Ci zaludka?
@bibisk ja som prišla do styku s dr. Mihalkaninom, lebo bol zamestnancom u dr. Bunganiča. Teraz si otvoril vlastnú prax. U Bunganiča je už nový lekár, tiež mladý, predtým pôsobil v Prahe. Je milý, dá sa s nim porozprávať. Zistil mi zápal žalúdka, ale keďže nemám žiadne bolesti, nič mi nedal. Povedal, že to má veľmi veľa ľudí, ani o tom nevedia.
@zuzpap ak tam máš kartu môžeš ísť kedykoľvek.
S tak arogantnym,drzim a neempatickym lekárom a sestrickou som sa ešte nestretla. Po osobnej skúsenosti nikomu neodporucim tohto lekára aj napriek tomu ze je možno dobrý odborník. Ak lekár povie človeku ktorý sa slušne pýta ci ho nezoberie lebo súrne potrebuje vyšetrenie, aj keď do telefónu povie ze ano môžte prísť, že "som rad ze nebudete našou pacietkou" tak to je už vrchol. Pan doktor som rada ze nie som vašou pacientkou, pretože som nasla lekára ktorý s tým nemal problém a bol mimoriadne ústretový na rozdiel od vás.
ahoj, jednoznačne MUDr. František Trebuňa - Košice, je veľmi zásadový, ale ambulancia funguje perfektne.