Ahojte,
Od aprila minuleho roka mam bolesti v pravom dolnom rohu v bruchu, je to take pichave az krcovite, raz je horsie raz lepsie ale vacsinou to citim kazdy den len niekedy menej, u gynekologa som bola tam je vsetko ok, na sone ok caka ma este CT vysetrenie, stretol sa s tym niekto? Som bezvladna uz. Dakujem
@bublinka0 mam podobne, na kolono ta neposlali? stolicu zobrat...
na sone mi nic nezistili a bolesti mavam tiez kazdy den skoro
@bublinka1426 idem na CT irigografiu v pondelok
A este na zaver ma napadlo...ci si nemala vysunute platnicky...alebo ci nemas skoliozu...zablokovane stavce v krizovej oblasti...RTG chrbtice..
laparoskopiu ti gyn nenavrhol? ja mam take a laparo mi zistili endometriozu
ale kludne to moze byt aj z chrbtice
@bublinka0 ja som mavala bolesti na lavej strane, nafulnute brucho,c aste mocenie., bolo to len neikedy, vcaseovulky, nakoniec som mala prirasteny vajickovod akde-tade, aj o crevo,a j o maternicu a aj o pobrusnicu. to mi zistili az pri operacii, cize niektore takto tazkosti sa zistial, az ked sa tam pozru.
@majamat daju sa tieto veci zistit na sone? mna boli uz rok jedno miesto nic tam nevidia. nechapem
@pink_lady takze na gynde to mam spomenut?
@bublinka0 este doplnim ze strieda sa mi stolica raz je hnacka potom zapcha ale vacsinou hnacka, mam problem aj niekde ist lebo ma rozboli brucho a hned potrebujem ist na wc, no otras