Gastro - bolesti

bublinka0
4. apr 2024

Ahojte,

Od aprila minuleho roka mam bolesti v pravom dolnom rohu v bruchu, je to take pichave az krcovite, raz je horsie raz lepsie ale vacsinou to citim kazdy den len niekedy menej, u gynekologa som bola tam je vsetko ok, na sone ok caka ma este CT vysetrenie, stretol sa s tym niekto? Som bezvladna uz. Dakujem

bublinka0
autor
4. apr 2024

@bublinka0 este doplnim ze strieda sa mi stolica raz je hnacka potom zapcha ale vacsinou hnacka, mam problem aj niekde ist lebo ma rozboli brucho a hned potrebujem ist na wc, no otras

bublinka1426
4. apr 2024

@bublinka0 mam podobne, na kolono ta neposlali? stolicu zobrat...
na sone mi nic nezistili a bolesti mavam tiez kazdy den skoro

bublinka0
autor
4. apr 2024

@bublinka1426 idem na CT irigografiu v pondelok

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 moze ti byt aj intolerancia na lepok...tu bolest mozno citis v tenkom creve...a z toho moze byt aj hnackovanie...skus aj alergologiu...

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko praveze som bola na gastre a ok ja uz neviem naozaj...

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko on ma poslal este na to CT tak uvidim ale uz rok sa trapim

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 aj po gynekolog.stranke je vsetko ok?

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko ano

fauko
4. apr 2024

@fauko mocovy mechur?

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 USG brusnej dutiny ti robili?

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko ano vsetko ok, ale je mi to divne..ja som zvedava co mi povedia na tom CT

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 Je to na urovni panvovej kosti alebo nizsie?

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 este ma napadlo, ze to moze prebijat do brucha od hrubeho creva...ale predpokladam ze kolonoskopia bola uz tiez...

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko vies co bohuzial aj vyssie aj nizsie nedokazem tu bolest moc lokalizovat boli to ako je slepak umiestneny asi tak nejak

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko kolono som nemala iba gastroskopiu

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 no chcelo by to kolonoskopiu...ale tot len moj nazor...a ked dostanes bolesti, je ti na zvracanie?

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko nie praveze nic take

fauko
4. apr 2024

@bublinka0 chcelo by to vysetrenie hrubeho creva...ale mozno ct to ukaze...ze nebude treba kolono..

fauko
4. apr 2024

A este na zaver ma napadlo...ci si nemala vysunute platnicky...alebo ci nemas skoliozu...zablokovane stavce v krizovej oblasti...RTG chrbtice..

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko mam skoliozu ale to priamo ide akoby od brucha je to krcovite a jak mile sa nejako divne pohnem ide to z brucha no..

bublinka0
autor
4. apr 2024

@fauko navyse mi nerobia dobre uhorky,avokado,salat,vajce ,kukurica atd..je toho viac ale toto hlavne

pink_lady
4. apr 2024

laparoskopiu ti gyn nenavrhol? ja mam take a laparo mi zistili endometriozu
ale kludne to moze byt aj z chrbtice

bublinka0
autor
4. apr 2024

@pink_lady ja som mala na gyn vsetko ok neviem ako sa zistuje endometrioza..ty si mala bolesti stale alebo len pocas menstruacie?

majamat
4. apr 2024

@bublinka0 ja som mavala bolesti na lavej strane, nafulnute brucho,c aste mocenie., bolo to len neikedy, vcaseovulky, nakoniec som mala prirasteny vajickovod akde-tade, aj o crevo,a j o maternicu a aj o pobrusnicu. to mi zistili az pri operacii, cize niektore takto tazkosti sa zistial, az ked sa tam pozru.

bublinka1426
4. apr 2024

@majamat daju sa tieto veci zistit na sone? mna boli uz rok jedno miesto nic tam nevidia. nechapem

pink_lady
4. apr 2024

@bublinka0 ja som mala bolesti stale skoro, a endometrioza sa praveze diagnostikuje laparoskopiou vobec nemusi byt na sone vidiet...

bublinka1426
4. apr 2024

@pink_lady takze na gynde to mam spomenut?