Ganglion na zápästí

kvetinka1797
12. dec 2023

Dobry den, ma niekto skusenosti s ganglionom na zapesti? dnes mi to ortoped odsal ihlou a striekackou, v papieri je uvedene ze odsal 1ml...ale ked som prisla domov, odlepila vatu, skoro ma porazilo, ta hrcka tam stale je, a bolesti sa vobec.nezmiernili, proste vobec ziadna zmena, akoby som u dr ani nebola 😅 a vpich ihly vidno pod hrckou, nie v nej... skusala som tam volat, ale uz mi nikto nezdvihal, tak neviem ci sa hrcka mohla tak rychlo naplnit znovu, alebo mi to proste zle odsal? 😃 stalo sa to uz niekomu? 🙈 viem ze po odsati je velke riziko recidivi, ale takto za hodinku? to asi nie, ci? 😂

euka210
12. dec 2023

@kvetinka1797 ja som mala, ale zmizlo to po case same.

sisa_s
12. dec 2023

Masiruj si Veral gelom 3x do dna

kvetinka1797
autor
12. dec 2023

uz skusila vselijake gely, aj veral a nezabralo nic 😅
@sisa_s

kvetinka1797
autor
12. dec 2023

@euka210 mne to uz same nezmyzne urcite 🙈 mna to aj boli, a celkovo ta ruka je taka zoslabnuta, ledva v nej udrzim nieco 😐

kubkovamama
12. dec 2023

@kvetinka1797 tlaková masáž a vyhýbať sa činnosti,ktorá to spôsobuje.

vanilkovazmrzka
12. dec 2023

Casom to najskor zmizne aj same. Mna s tym poslali na operaciu. Ale kedze sme na slovensku, termin bolo o niekolko mesiacov, a kym nastal ten den, samo sa to vyriesilo 😆

vanilkovazmrzka
12. dec 2023

Ale ak mas takyto horsi stav, to sa celkom cudujem ze tebe este operacny zakrok nenavrhli 🤷‍♀️

kvetinka1797
autor
19. apr 2024

tak zeny, idem s tym na operaciu v celkovej narkoze 😕 mam aj poskodeny väz ..ale budem v nemocke iba 1 noc🙏

domidomi123
19. apr 2024

Ja mám celkom veľký na pravom zápästí, už mi to dr raz odsal, pomohlo tak na dva mesiace. Chystám sa zas občas to veru bolí ako čert 🙁 posledná možnosť operačne odstrániť, z čoho ja teda vôbec nemám dobrý pocit. Napíš potom skúsenosť ako si dopadla…. Držím palce 🙂

kvetinka1797
autor
19. apr 2024

@domidomi123 radsej chod, kym nieje neskoro na lokalnu anestezu ..ja som pocitala s lokalnou, ale uz je neskoro, pri poskodenom väze mi to musia operovat uz v celkovej 😕ano urcite potom dam vediet 😊