Dobry den, ma niekto skusenosti s ganglionom na zapesti? dnes mi to ortoped odsal ihlou a striekackou, v papieri je uvedene ze odsal 1ml...ale ked som prisla domov, odlepila vatu, skoro ma porazilo, ta hrcka tam stale je, a bolesti sa vobec.nezmiernili, proste vobec ziadna zmena, akoby som u dr ani nebola 😅 a vpich ihly vidno pod hrckou, nie v nej... skusala som tam volat, ale uz mi nikto nezdvihal, tak neviem ci sa hrcka mohla tak rychlo naplnit znovu, alebo mi to proste zle odsal? 😃 stalo sa to uz niekomu? 🙈 viem ze po odsati je velke riziko recidivi, ale takto za hodinku? to asi nie, ci? 😂
Masiruj si Veral gelom 3x do dna
uz skusila vselijake gely, aj veral a nezabralo nic 😅
@sisa_s
@euka210 mne to uz same nezmyzne urcite 🙈 mna to aj boli, a celkovo ta ruka je taka zoslabnuta, ledva v nej udrzim nieco 😐
@kvetinka1797 tlaková masáž a vyhýbať sa činnosti,ktorá to spôsobuje.
Casom to najskor zmizne aj same. Mna s tym poslali na operaciu. Ale kedze sme na slovensku, termin bolo o niekolko mesiacov, a kym nastal ten den, samo sa to vyriesilo 😆
Ale ak mas takyto horsi stav, to sa celkom cudujem ze tebe este operacny zakrok nenavrhli 🤷♀️
tak zeny, idem s tym na operaciu v celkovej narkoze 😕 mam aj poskodeny väz ..ale budem v nemocke iba 1 noc🙏
Ja mám celkom veľký na pravom zápästí, už mi to dr raz odsal, pomohlo tak na dva mesiace. Chystám sa zas občas to veru bolí ako čert 🙁 posledná možnosť operačne odstrániť, z čoho ja teda vôbec nemám dobrý pocit. Napíš potom skúsenosť ako si dopadla…. Držím palce 🙂
@domidomi123 radsej chod, kym nieje neskoro na lokalnu anestezu ..ja som pocitala s lokalnou, ale uz je neskoro, pri poskodenom väze mi to musia operovat uz v celkovej 😕ano urcite potom dam vediet 😊
@kvetinka1797 ja som mala, ale zmizlo to po case same.