Dobrý večer, na zápästí a na chrbte ruky sa mi spravila hrčka. Neskutočne bolí, s rukou ani hýbať nemôžem, nič dvíhať, robiť. Ruka niekedy aj páli a tŕpne. Našla som, že to môže byť ganglión. Máte niekto skúsenosť? Ževraj sa to rieši chirurgicky. Je to bolestivé?
Ja som mala ganglion, ruka ma nebolela, len sa mi na nej spravila dosť veľká hrčka. Najprv mi z neho len chirurg vytiahol tekutinu, no upozornil ma, že sa to zvykne vracať a potom sa to rieši operačne. Po roku od vytiahnutia sa mi spravil v tom mieste znova, no nie až taký veľký a tentokrát sám zmizol
Ja som mala tiež, aj ma bolelo zapästie, na ortopedii mi vyberali tekutinu, hrčka zmizla, ale bolest nie, tak ma poslali naradioterapiu, vybrala som 5 krat a mam zatial pokoj
@deadlylucy au 😬
@patus8 mala som aj ja... Bola som u chirurga.. Kým sa somnou rozprával chytil mi ruku a silno stlačil...pukol a bolo hotovo.. Tiež som čítala že ak je maksi stačí ruku buchnut o stenu.. Alebo knihou buchnut ale na to asi nemáš chuť ze? A vybratie ihlou bude skôr nepríjemné ako bolestivé...
Ahoj, aj mne sa to začína asi... ale ešte nie tak extrém. Som zvedavá co napíšu baby