ahojte baby mali ste niektora ganglion alebo mate? ako ste to riesili?
ja som mala vratil sa mi asi tri krat,vytahoval mi to chirug takou ihlou velkou,,uz to nemam dlhsie dobu
@denamir nikde som nebola zatiaľ, práve preto, že som sa dočítala, že sa to rieši len vyťahovaním tekutiny ihlou (a v drvivej väčšine prípadov sa to vráti) alebo tresnutím pravítka či knihy po ganlione (a je po ňom) alebo chirurgicky len v prípadoch že skutočne prekáža - a ani o jedno nemám záujem.. tak dúfam, že sa to vstrebe. Nikde som sa ale nedopátrala možnej príčiny vzniku, hm.. 😖
na chirugii len pichnu ihlu vytiahne to a prelepi..ako dost to boli..ked nmi to prvy krat urobili ja som ani nevedela o co ide tak som skoro odpadla
tiež som to mala/mám na zápästí, už raz mi to ošetrovali ako sa píše vyššie, tiež som zamdlela- no nikdy viac.... a znovu ho mám nazad, síce iba malý a nerobím s nim nič, nerastie, nevstrebal sa, jednoducho som si zvykla
Ahoj,,no mne to vyrezali,,,zatial mam pokoj,,,ale ze sa ma potom buchnut knihou alebo pravitkom
@denamir mám, asi týždeň, prvýkrát v živote. zatiaľ sa idem pokúšať pomôcť aby sa to vstrebalo samo, objednala som si nejaké silice na to, uvidíme. snáď napíše niekto, kto má viac skúseností.