Vytvoril sa mi ganglióm na akoby zapasti na lavej ruke(je pravda ze som ju extremne zatazila prave v ten den, hrca sa zacala tvorit zo sekundy na sekundu a strasne ma svrbela, po dotvoreni prestala) a uz je mesiac co sa ho nemozem zbavit. Mate prosim niekto skusenost, ze Vam to nejak odislo? Ja neviem, nieco ste jedli, robili, ze to zmizlo....Leze mi to hrozne na nervy. Chcela by som tomu dat nejaky koniec prirodzenym sposobom...Dakujem za rady.
@berenika39 Nie, preco?
Natieraj Veralom+tlakova masaz alebo k lekarovi, ziadny prirodzeny sposob nepomoze
Nepomohlo mi nič.. Ani prepichnutie u lekára
@sisa_s ta masť ti pomohla? Alebo poznáš niekoho komu ano?
@13uzivatelka11 mne ano, vyhla som sa lek.zakroku
2x mi ho vyberali striekačkou zase sa spravil tak mi ho vyrezali.tiez sa mi spravil po zaťažení pri cvičení.Chod k lekarovi
brat to mal tiež. najprv mu to prepichli, ale obnovilo sa to po čase. tak si to dal normálne vyoperovať aj s koreňom v celkovej anestéze s tým, že to zobrali aj na rozbor, či tam niečo nemá. minule sa mu to zase začalo obnovovať, ale zrazu sám zmizol.
@sisa_s a mala si ho už dlhšie ci dáky nový? Lebo niektoré sa ešte vedia vstrebat samé, len ja mam tento môj už asi 3 roky
Tiež som mala dosť dlho,ambulantne sa nedal odstrániť,tak operačne
Mne pred rokom rezali a teraz mi rastie znova ďalší na Tom istom mieste
Mal som zopar dni na hornej casti zapastia. Pritlacal som a zmizol.
Aj,ja mam,malicky hrbolcek. Dviham dcerku,vraj z toho. Noekedy zmizne, niekedy sa objavi
@13uzivatelka11 novy, po par dnoch od vzniku som zacala masirovat a natierat, lebo Dr by sa zle punktoval, hrozilo, ze mi napichne slachy
mne doň lekár pichol kortikoid a zmizlo.
Kamoske sa zacali robit na ruke, vyrezali jej to
Mne ho 3x odstraňovali aj s kortikoidmi a nepomohlo zakaždým sa vrátil, ortopéd hovoril že môžme to vytiahnuť aj operačne ale aj v tom prípade sa môže vrátiť. Naučila som sa s ním žiť, raz je menší raz väčší momentálne mi nespôsobuje problémy 😊
Nepoznam nikoho komu by pomohlo nieco ine nez chirurgicke odstranenie
Zajdeš k lékaři?