Ganglióm na zápästí

5. nov 2024

Vytvoril sa mi ganglióm na akoby zapasti na lavej ruke(je pravda ze som ju extremne zatazila prave v ten den, hrca sa zacala tvorit zo sekundy na sekundu a strasne ma svrbela, po dotvoreni prestala) a uz je mesiac co sa ho nemozem zbavit. Mate prosim niekto skusenost, ze Vam to nejak odislo? Ja neviem, nieco ste jedli, robili, ze to zmizlo....Leze mi to hrozne na nervy. Chcela by som tomu dat nejaky koniec prirodzenym sposobom...Dakujem za rady.

berenika39
5. nov 2024

Zajdeš k lékaři?

autor
5. nov 2024

@berenika39 Nie, preco?

sisa_s
6. nov 2024

Natieraj Veralom+tlakova masaz alebo k lekarovi, ziadny prirodzeny sposob nepomoze

13uzivatelka11
6. nov 2024

Nepomohlo mi nič.. Ani prepichnutie u lekára

13uzivatelka11
6. nov 2024

@sisa_s ta masť ti pomohla? Alebo poznáš niekoho komu ano?

sisa_s
6. nov 2024

@13uzivatelka11 mne ano, vyhla som sa lek.zakroku

luccija
6. nov 2024

2x mi ho vyberali striekačkou zase sa spravil tak mi ho vyrezali.tiez sa mi spravil po zaťažení pri cvičení.Chod k lekarovi

tamtamka26
6. nov 2024

brat to mal tiež. najprv mu to prepichli, ale obnovilo sa to po čase. tak si to dal normálne vyoperovať aj s koreňom v celkovej anestéze s tým, že to zobrali aj na rozbor, či tam niečo nemá. minule sa mu to zase začalo obnovovať, ale zrazu sám zmizol.

13uzivatelka11
6. nov 2024

@sisa_s a mala si ho už dlhšie ci dáky nový? Lebo niektoré sa ešte vedia vstrebat samé, len ja mam tento môj už asi 3 roky

ajuska41
6. nov 2024

Tiež som mala dosť dlho,ambulantne sa nedal odstrániť,tak operačne

hmarko
6. nov 2024

Mne pred rokom rezali a teraz mi rastie znova ďalší na Tom istom mieste

hiro
6. nov 2024

Mal som zopar dni na hornej casti zapastia. Pritlacal som a zmizol.

snowflakenel
6. nov 2024

Aj,ja mam,malicky hrbolcek. Dviham dcerku,vraj z toho. Noekedy zmizne, niekedy sa objavi

sisa_s
6. nov 2024

@13uzivatelka11 novy, po par dnoch od vzniku som zacala masirovat a natierat, lebo Dr by sa zle punktoval, hrozilo, ze mi napichne slachy

mondolina
6. nov 2024

mne doň lekár pichol kortikoid a zmizlo.

victoriab
6. nov 2024

Kamoske sa zacali robit na ruke, vyrezali jej to

kris_tin257
6. nov 2024

Mne ho 3x odstraňovali aj s kortikoidmi a nepomohlo zakaždým sa vrátil, ortopéd hovoril že môžme to vytiahnuť aj operačne ale aj v tom prípade sa môže vrátiť. Naučila som sa s ním žiť, raz je menší raz väčší momentálne mi nespôsobuje problémy 😊

taktotedanie
6. nov 2024

Nepoznam nikoho komu by pomohlo nieco ine nez chirurgicke odstranenie