Galvanická žehlička - skúsenosti

slnecnica82
4. máj 2018

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem

kikidee
4. máj 2018

Len pozitivne. Nemas co pokazit, podla mna dobra kupa..

slnecnica82
autor
5. máj 2018

@kikidee máš ju doma a ako ju často používaš?

kikidee
5. máj 2018

Ma ju moja mama, ja ju pouzijem len obcas ked k nej pridem, ale hned je vidno ucinok, a moja mama ma v 55 rokoch plet ako ani v 40tke nemala, krasne vyzehlenu, hladku, zdravu..ani neviem ako casto ju pouziva, ale myslim ze castejsie ako raz za 2-3 tyzdne ani nie..

slnecnica82
autor
5. máj 2018

@kikidee ďakujem 😃môžem ťa ešte poprosiť, aký typ žehličky ma mama?

danulkaja1
5. máj 2018

Toto aj mňa zaujíma..tiež uvažujem o kúpe..viete niekto odporučiť aj konkrétny tip,vobec sa v tom nevyznám

kikidee
5. máj 2018

Az tak sa nevyznam, ani neviem ze su nejake typy, ale mamina ma NuSkin znacku.

slnecnica82
autor
6. máj 2018

@kikidee ďakujem

jaja82
21. aug 2018

Je aj niaka ina v lacnejšej verzii???

majja007
1. apr 2019

Určite odporúčam, bomba vecička 👌

slavka59
15. máj 2019

dobrý deň. viete mi poradiť, ktoré používate galvanickú žehličku, aké gély používate, odkiaľ ich objednávate príp. či sa dajú kúpiť aj v lekárni? vďaka 🙂

majja007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majja007
15. máj 2019

@danulkaja1 mam znacku nuskin a uz vidim vysledky, pouzivam ju cca 6mesiacov. Oplati sa investovat 👌

slavka59
15. máj 2019

@majja007 ak mám žehličku inej značky, viete mi odporúčiť aj iné prípravky ako nuskin? ďakujem

majja007
15. máj 2019

@slavka59 to potom skuste hodit do googla podla tej znacky ktoru mate a radsej take gely k nej kupte, ktore su k nej urcene

slavka59
15. máj 2019

@majja007 Ďakujem vám veľmi pekne za info

malase
26. aug 2019

@slnecnica82 Ja mam tiez uz pol roka (kupila som nuskin) a son velmi spokojná. mam 34 rokov a vrasky riadne (moja mamina ma tiez dost vrasok) a zehlicka mi plet vyhladila a aj zjemnila vrasky. Urcite netreba cakat ze zmiznu uplne ale ja sa citim lepsie. A ked mam napr.akne tak na druhy den je to 100% zlepsenie, vtedy vecer použijem zehlicku. Pouzivam 1x za tyzden/dva ale mala by som 2x do tyzdna. Gely su dost drahe ale ja pouzijem 1 gel na 4x cca. Po kazdom pouziti ho pomocou zapalovaca uzavriem.

cucoriedkafiha
26. aug 2019

@jaja82 áno je viem vám ju dat lacnejšiu lebo je na ňu aj zľava

skrinkaminka
6. dec 2019

Ahojte ak by ste mala niektora zaujem o galvanicku žehličku alebo lumispa mam na predaj.
Galvanic za 255€ aj s balenim gélov
A lumispa aj s nadstavcom na ocne okolie taktiež s kremami za 227€

majja007
7. dec 2019

@skrinkaminka a čisto nové originál? Lebo su aj fejky z wishu. Ked ano tak lumi aj s nadstavcom za tuto cenu beriem, lebo nakupna cena je este aj po zlave co je teraz na lumi ovela vyssia 😁

skrinkaminka
7. dec 2019

@majja007 je pouzitá max 5 krat.... nuskin znacka 🙂 kludne mi napiš spravu dohodneme podrobnostii

melaniasejirmanova
2. máj 2020

Neodporúčam ja výsledky nevidím.. Mam od nuskinu na telo. Používam 4 mesiace a nič.. Už ma to nebaví keď výsledky nevidím. Mam gél aj krém po použití. Neodporúčam

outfit4you
4. máj 2020

@melaniasejirmanova Isto sa robí niečo zle... Nie je možné, aby to nespravilo žiaden efekt. Každému zákazníkovi, ktorému som spravila galvanizáciu je efekt hneď viditeľný po pár minútach. Každého si aj fotím pred a po...

sebastian15
10. júl 2020

@melaniasejirmanova predavas tie gely?

majja007
11. júl 2020

@melaniasejirmanova 4 mesiace kolko krat do tyzdna a kolko minut? A dalsia vec je, ze kolko gelu si davate? Lebo vlastne ten gel je dolezity tiez, aby sa dostal do pokozky a pristroj je uz len dopravny prostriedok, ktory ho tam dostane. Po 4 mesiacoch pravidelnym pouzivanim su vysledky viac nez super, takze musite robit niekde chybu

melaniasejirmanova
30. júl 2020

@majja007 neviem ale každý deň , som ho používala. Už mi to je jedno aj tak nefunguje. Vymenila som baterky a nič.. Tak možno som robila chybu alebo bol chybný už je v koši

majja007
30. júl 2020

@melaniasejirmanova tak kazdy den netreba pouzivat. Staci 3x do tyzdna(zo zaciatku a potom aj menej)a uz po mesiaci su viditelne vysledky na 100%, takze sa musela zle pouzivat(malo gelu, ci nenavlhcena ruka) no neviem. Proste to nie je mozne, ze vysledky neboli po tolkych pouzitiach

gapri1176
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dreammoda
16. nov 2020

Ahojte, ak by ste mali záujem posúvam galvanicku žehličku od NuSkin celý set za veľmi výhodnú cenu🙂 nová, vhodná aj ako darček

nikolkatamarka
16. nov 2020

@dreammoda cena prosím

dreammoda
16. nov 2020

@nikolkatamarka písala som správu 🙂