Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem
@kikidee máš ju doma a ako ju často používaš?
Ma ju moja mama, ja ju pouzijem len obcas ked k nej pridem, ale hned je vidno ucinok, a moja mama ma v 55 rokoch plet ako ani v 40tke nemala, krasne vyzehlenu, hladku, zdravu..ani neviem ako casto ju pouziva, ale myslim ze castejsie ako raz za 2-3 tyzdne ani nie..
@kikidee ďakujem 😃môžem ťa ešte poprosiť, aký typ žehličky ma mama?
Toto aj mňa zaujíma..tiež uvažujem o kúpe..viete niekto odporučiť aj konkrétny tip,vobec sa v tom nevyznám
Az tak sa nevyznam, ani neviem ze su nejake typy, ale mamina ma NuSkin znacku.
@kikidee ďakujem
Je aj niaka ina v lacnejšej verzii???
Určite odporúčam, bomba vecička 👌
dobrý deň. viete mi poradiť, ktoré používate galvanickú žehličku, aké gély používate, odkiaľ ich objednávate príp. či sa dajú kúpiť aj v lekárni? vďaka 🙂
@danulkaja1 mam znacku nuskin a uz vidim vysledky, pouzivam ju cca 6mesiacov. Oplati sa investovat 👌
@slnecnica82 Ja mam tiez uz pol roka (kupila som nuskin) a son velmi spokojná. mam 34 rokov a vrasky riadne (moja mamina ma tiez dost vrasok) a zehlicka mi plet vyhladila a aj zjemnila vrasky. Urcite netreba cakat ze zmiznu uplne ale ja sa citim lepsie. A ked mam napr.akne tak na druhy den je to 100% zlepsenie, vtedy vecer použijem zehlicku. Pouzivam 1x za tyzden/dva ale mala by som 2x do tyzdna. Gely su dost drahe ale ja pouzijem 1 gel na 4x cca. Po kazdom pouziti ho pomocou zapalovaca uzavriem.
@jaja82 áno je viem vám ju dat lacnejšiu lebo je na ňu aj zľava
Ahojte ak by ste mala niektora zaujem o galvanicku žehličku alebo lumispa mam na predaj.
Galvanic za 255€ aj s balenim gélov
A lumispa aj s nadstavcom na ocne okolie taktiež s kremami za 227€
@skrinkaminka a čisto nové originál? Lebo su aj fejky z wishu. Ked ano tak lumi aj s nadstavcom za tuto cenu beriem, lebo nakupna cena je este aj po zlave co je teraz na lumi ovela vyssia 😁
@majja007 je pouzitá max 5 krat.... nuskin znacka 🙂 kludne mi napiš spravu dohodneme podrobnostii
Neodporúčam ja výsledky nevidím.. Mam od nuskinu na telo. Používam 4 mesiace a nič.. Už ma to nebaví keď výsledky nevidím. Mam gél aj krém po použití. Neodporúčam
@melaniasejirmanova Isto sa robí niečo zle... Nie je možné, aby to nespravilo žiaden efekt. Každému zákazníkovi, ktorému som spravila galvanizáciu je efekt hneď viditeľný po pár minútach. Každého si aj fotím pred a po...
@melaniasejirmanova predavas tie gely?
@melaniasejirmanova 4 mesiace kolko krat do tyzdna a kolko minut? A dalsia vec je, ze kolko gelu si davate? Lebo vlastne ten gel je dolezity tiez, aby sa dostal do pokozky a pristroj je uz len dopravny prostriedok, ktory ho tam dostane. Po 4 mesiacoch pravidelnym pouzivanim su vysledky viac nez super, takze musite robit niekde chybu
@majja007 neviem ale každý deň , som ho používala. Už mi to je jedno aj tak nefunguje. Vymenila som baterky a nič.. Tak možno som robila chybu alebo bol chybný už je v koši
@melaniasejirmanova tak kazdy den netreba pouzivat. Staci 3x do tyzdna(zo zaciatku a potom aj menej)a uz po mesiaci su viditelne vysledky na 100%, takze sa musela zle pouzivat(malo gelu, ci nenavlhcena ruka) no neviem. Proste to nie je mozne, ze vysledky neboli po tolkych pouzitiach
Ahojte, ak by ste mali záujem posúvam galvanicku žehličku od NuSkin celý set za veľmi výhodnú cenu🙂 nová, vhodná aj ako darček
@dreammoda cena prosím
@nikolkatamarka písala som správu 🙂
Len pozitivne. Nemas co pokazit, podla mna dobra kupa..