Gabagamma a Pragiola

31. máj 2024

Dobrý deň tie čo beriete tieto lieky na neuropatiu kedy vám začali účinkovať ?

aurelia2000
31. máj 2024

Ja mám Pragiolu 150mg ráno aj večer. Už prvá tableta zabrala. Keď vynechám a prídu bolesti, tak asi pol hodinu po konzumácii tablety už je dobre. U teba ako?

autor
31. máj 2024

@aurelia2000 no neviem beriem ich cca tri týždne citim zlepšenie ale nie je to ok ešte

autor
31. máj 2024

Dnes som cvičila a natahovala si svaly a bolia ma tak ako nikdy .

aurelia2000
31. máj 2024

Musíš si nastaviť tu správnu dávku pre tvoje telo. No a po fyzickej námahe sa bolesti vystupnuju, lenže cvičiť treba. Nečakaj vyliečenie, toto nemá koniec 😔

autor
1. jún 2024

@aurelia2000 ale mňa to boli tak ako by mi tá pragiola tu bolesť zhoršovala 😂😂😂😂lebo predtým než som ju začala brat a natahovala som si krčnú alebo celý chrbát tak ma svaly takto neboleli ako teraz

aurelia2000
1. jún 2024

Tak potom je otázka, kto ti stanovil diagnózu neuropatia a či správne...

autor
1. jún 2024

@aurelia2000 u mňa je to skôr začarovaný kruh
Mám teda neuropatiu na tvári rok a pól zalahnute ucho trpnutie mravcenie tvare hlavy bolesť ucha atd krčné ok samozrejme

autor
1. jún 2024

A veľa priberám po tých liekoch ty tiež ?

aurelia2000
1. jún 2024

Píš mi prosím cez správu.

timejicka
9. nov 2024

Zdravím Vás 🙂môžem sa spýtať ako dlho užívate pragiolu ? A ako to máte s tým priberanim ? Ja užívam pragiolu cca 6 týždňov najskôr sim ju mesiac brala 1 x večer a teraz 2 týždne beriem už 2x za deň. A zdá sa mi ,že mám zvýšenú chuť do jedla a pribrala som už kilo ....to akože naozaj budem priberať? ?? Óó to nechcem🙄🙄🙄.

aurelia2000
9. nov 2024

Áno, budeš mať zvýšenú chuť do jedla a ak budeš viac jesť, tak budeš priberať. Nesmieš mať doma žiadne sladkosti ani slanosti, davaj si semienka, citrusy a jablká. Nepi žiadne sladené nápoje.
Musíš trochu cvičiť, čo však vedie k ďalším bolestiam a tak dookola, taký je život. V truhle už budeme mať pokoj.
@timejicka

timejicka
9. nov 2024

@aurelia2000 do truhly sa nechystám 😁.
Ja mám histaminovu intoleranciu tak s tých potravín málo jem ale teraz z toho mála jem viac .No keď to takto pôjde určite budem tlačiť dr na 1 tabletku .

aurelia2000
9. nov 2024

@timejicka Ty nemusíš tlačiť na dr. Mne moja onkoneurologicka povedala, že si mám sama nastaviť dávku, aká mi vyhovuje. Neviem, akú máš diagnózu, ty sa zrejme aj vyliečis.

timejicka
9. nov 2024

@aurelia2000 ja to beriem dočasne mám problém s platničkou ,ktorá mi tlači na sedací nerv a z toho mi tŕpnu prsty .V pondelok idem na ozonoterapiu tak dúfam, že mi to zaberie a lieky budem môcť pomaly ukončiť .