Dobrý deň tie čo beriete tieto lieky na neuropatiu kedy vám začali účinkovať ?
@aurelia2000 no neviem beriem ich cca tri týždne citim zlepšenie ale nie je to ok ešte
Dnes som cvičila a natahovala si svaly a bolia ma tak ako nikdy .
Musíš si nastaviť tu správnu dávku pre tvoje telo. No a po fyzickej námahe sa bolesti vystupnuju, lenže cvičiť treba. Nečakaj vyliečenie, toto nemá koniec 😔
@aurelia2000 ale mňa to boli tak ako by mi tá pragiola tu bolesť zhoršovala 😂😂😂😂lebo predtým než som ju začala brat a natahovala som si krčnú alebo celý chrbát tak ma svaly takto neboleli ako teraz
Tak potom je otázka, kto ti stanovil diagnózu neuropatia a či správne...
@aurelia2000 u mňa je to skôr začarovaný kruh
Mám teda neuropatiu na tvári rok a pól zalahnute ucho trpnutie mravcenie tvare hlavy bolesť ucha atd krčné ok samozrejme
A veľa priberám po tých liekoch ty tiež ?
Píš mi prosím cez správu.
Zdravím Vás 🙂môžem sa spýtať ako dlho užívate pragiolu ? A ako to máte s tým priberanim ? Ja užívam pragiolu cca 6 týždňov najskôr sim ju mesiac brala 1 x večer a teraz 2 týždne beriem už 2x za deň. A zdá sa mi ,že mám zvýšenú chuť do jedla a pribrala som už kilo ....to akože naozaj budem priberať? ?? Óó to nechcem🙄🙄🙄.
Áno, budeš mať zvýšenú chuť do jedla a ak budeš viac jesť, tak budeš priberať. Nesmieš mať doma žiadne sladkosti ani slanosti, davaj si semienka, citrusy a jablká. Nepi žiadne sladené nápoje.
Musíš trochu cvičiť, čo však vedie k ďalším bolestiam a tak dookola, taký je život. V truhle už budeme mať pokoj.
@timejicka
@aurelia2000 do truhly sa nechystám 😁.
Ja mám histaminovu intoleranciu tak s tých potravín málo jem ale teraz z toho mála jem viac .No keď to takto pôjde určite budem tlačiť dr na 1 tabletku .
@timejicka Ty nemusíš tlačiť na dr. Mne moja onkoneurologicka povedala, že si mám sama nastaviť dávku, aká mi vyhovuje. Neviem, akú máš diagnózu, ty sa zrejme aj vyliečis.
@aurelia2000 ja to beriem dočasne mám problém s platničkou ,ktorá mi tlači na sedací nerv a z toho mi tŕpnu prsty .V pondelok idem na ozonoterapiu tak dúfam, že mi to zaberie a lieky budem môcť pomaly ukončiť .
Ja mám Pragiolu 150mg ráno aj večer. Už prvá tableta zabrala. Keď vynechám a prídu bolesti, tak asi pol hodinu po konzumácii tablety už je dobre. U teba ako?