Funguje Phillips Lumea?

srnka1122
30. aug 2015

Ahojte zienky,chcem sa s niekym poradit,pripadne si vypocut vase skusenosti. Planujem si kupit Philips lumeu. Kto ju mate ako vam zabrala? A na ako dlho? Uz od puberty mam s chlpkami strasne problemy,po tehotenstve sa to este zhorsilo a ja uz som zufala ☹ nemam ziadne hormonalne problemy,u dr.som bola proste je to geneticke,po tatinovi...mavam z toho depresie,nenavidim leto...zavidim zenam krasne hladke nohy,ruky...vsetko. mam tmave a hrube chlpy,ktore navyse rastu velmi rychlo takze sa musim holit rano aj vecer...ale uzma to nebavi okrem.toho po tolkom holeni moja pokozka vyzera hrozne..mam dokonca tmave chlpky aj na bruchu aj na chrbte ...vsade.. na laser niekde v salone nemam (som na MD)..takze do tohto pristroja vkladam velke nadeje.tiez to nieje lacny spas ale na splatky by som to zvladla...tak mi prosim napiste vasd skusenosti,pomozu mi pri rozhodovani. Dakujdm 😉

angie74
30. aug 2015

Ahoj, presne viem, ako sa cítiš, mala som ten istý problém. Nenávidela som leto, keď ma decká s mm ťahali k vode, mala som z toho úplné nervy. Ja som si Lumeu kúpila minulý rok v marci, takže mám za sebou už dve letné sezóny. Pri všetkom tom "nešťastí" je výhoda, že máš chľpky tmavé, lebo na bledé Lumea nefunguje. Nebudem Ti klamať, že sa raz nafotíš a budeš mať pokožku jak detská prdelka. Chce to trpezlivosť, ale ide to. Chľpky sú postupne jemnejšie, postupne prestávajú rásť úplne. Toto leto som už v pohode chodila na kupko. Ja túto investíciu vôbec neĺutujem, len ako vravím, chce to trpezlivosť. Ak máš nejaké otázky, pokojne sa spýtaj čokoľvek, rada ti odpviem. ☺

srnka1122
autor
30. aug 2015

Jej si zlata,dakujem,ze aspon niekto odpisal 😉 no joo necakam nejake zazraky hned,precitala som o tom na nete uz hadam.vsetko takze viem,ze to nejaky cas potrva 🙂 toto leto som nejak pretrpela par krat v plavkach ale uz stacilo chcem to riesit hadam uvidim nejake vysledky do dalsieho leta. Zaujima ma jedna vec tam kde ti uz chlpky nerastu tak pokozka ako vyzera? Ani stopy,ze tam niekedy nejaky chlpok bol ci ako? Neviem si to predstavit,totiz vyskusala som uz vsetky mozne epilacie a depilacie a stale som mala pocit,ze vidno ze mi tam chlpky rastu. Najviac ma to trapi v oblasti bikin,ale co som sa docitala tak tam sa baby stazuju,ze je to najmenej ucinne. Tak ja neviem uz mi z toho sibe stale na to myslim a rozhodujem sa ci kupit ci nie. A ked vravis ze niekde uz nerastu vobec tak nerastu nejaku dobu alebo ju treba pouzivat pravidelne aj potom? Aa este jedna otazocka mozem ju pouzivat ked kojim? Neviem ci to s tym nieco ma,ale nerada by som prestala s kojenim ,,len " kvoli tomuto .

evitka83
31. aug 2015

@srnka1122 pri kojeni sa to nema pouzivat, pretoze telo je stal inak hormonalne nastavene, pokozka je citlivejsia a moze sa ti stat, ze si "vypalis" pigmentove skrvny, ktorych sa uz nezbavis. Plus ten ucinok nemusi mat teraz taky efekt ako bez kojenia, prave kvoli tym hormonom..