Fúkanie vzduchu z fénu na bruško. Poradíte?

modroocka10
28. feb 2015

Dievcata,zienky,damy,slecny

Co moze znamenat ak som skusala babsku radu na privolanie menstracie - fukanie tepleho vzduchu z fenu na brusko a ako som skusala tak som mala velmi cervene brucho taky flak mi tam ostal..a trocha to boli..nedala som si to na horuce len take teplejsie aby som sa nepopalila..prosím odpovede. Dakujem.

petulda333
28. feb 2015

To fakt???bez urazky ale vacsiu blbost som este nepocula

stankabk
28. feb 2015

No to som ani ja nepocula. Mohla si si dat radsej vino.

sarinka2012
28. feb 2015

Za 1. - teplom menstruaciu neprivolaš
Za 2. - posobením tepla pokožka zčervena a je citliva na dotyk
Za 3. - prosim ta vráť rodny list a nemaj nikdy žiadne potomstvo

aristka
28. feb 2015

asi si si urobila popáleninu prvého stupňa ,neboj ,tá sa vylieči bez zásahu .....inak fén je na vonkajšie použitie a maternica je vo vnútri brucha ,takže fén ti určite nezaberie , inak ešteže si si ho nebuchla do pošvy ....

libka1
28. feb 2015

moze to znamenat ze fukanie fenom na brucho nevyvolava menstruaciu ale sposobuje popaleniny 😉 pravdepodobne si prva vedkyna co dospela k takemuto vysledku. gratulujem!

dorotka2013
28. feb 2015

Na tvojom mieste by som sa skor cudovala keby som ho nemala cervene a nebolelo by ma... 🙂

anelehka
28. feb 2015

tak pocula som o cervenom vine,horucej vode v ktorej sa treba kupat,ale o fene????Pravdepodobne mas podrazdenu pokozku,netriet niecim,na popaleniny... ☹

marcelkaemmka
28. feb 2015

niekedy nechapem ze su zeny takto retardovane a nehambia sa za to ...

cristi
28. feb 2015

nie moja,fen nepomoze,zehlicka na stupen 1 sa priklada na podbrusko 😉 😅

zuzka1008
28. feb 2015

@modroocka10 o fene som nepocula, asi si sposobila popaleninu, odskusany mam kupel v teplej vode, samozrejme nie vriacej 😉

sono2
28. feb 2015

Ms je hormona vec, nikto a nič ju neprivolá, okrem vyvolávačiek proste podania hormónov.

mmisenka
28. feb 2015

@marcelkaemmka ja by som sa hanbila aj za NEHAMBIA

ninda25
28. feb 2015

Čistá tragedia....juuj sme my baby niektore fakt hlupucke....a potom su na svete nezmyselne pověry.nemozes verit,vsetkemu a uz radsej pre tvoje dobro prosiiiim neskusaj

pribinak
28. feb 2015

Chcela som napisat nieco ironicke, ale pozrem na foto, zakladatelka temy je modrooka blondyna, takze sa zdrzim, lebo ona nemoze zato, ze je blba, to je vina prirody a teraz je jej blbost znasobena hormonmi

stanislavao
28. feb 2015

Uz ma tu vazne asi nic neprekvapi. Spravili sie si popaleninu a cudujete sa co to je? Co si myslite, ze je to zacinajuca menstruacia? Nehambite sa verejne prezentovat svoj primitivizmus?

katka1981
28. feb 2015

Ja som pocula, ze letlampa je ucinnejsia. Prinajmensom ti opali chlpy z brucha.

zamilion
28. feb 2015

niekto má jarné prázdniny?

zita19
28. feb 2015

@katka1981 nielen z brucha chlpy opali. Ked dobre namieris nemusis ist ani na brazilsku depilaciu 😀 😀 😀

maminee
8. mar 2015

neveriiiim 😀