Dievčatá...viem, ze je tu mnoho tém ohľadom fraxiparinu. No mňa zaujíma či ma vpich takto vyzerať. Teda či je to ok.. Včera mi ho pichol manžel prvý krát do brucha. Sama zatiaľ nemám odvahu 😔 Tehotná niesom, doktorka mi vysadila anopyrin a nahradila ho fraxiparinom. Ešte nikdy som si ho nepichala. Ďakujem za každý postreh, pripomienku či radu ❤️
Je to ok.Teraz som dcére pichala vždy na iné miesto a tiež má také
@ksenyia2 je to ok,ja som si pichala do stehna a obcas som pichla pekne,obcas som trafila zilku tak som mala taketo fliaciky.
Je to ok, aj modriny sa ti mozu robit. Pichaj to tam, kde si vies urobit "riasu" na bruchu a do nej.
@ksenyia2 mne to sestricka v nemocnici radila pichat do šunky,cim vacsia sunka tym menej boli 😃 do ramena ma to mega bolelo,ale do slaniny na stehne len stipka.a presne ako pisu,urobit riasu a kolmo pomalicky pichnut.
Drzim palce
Ja som si nikdy do brucha, vzdy do stehna - v strede stehna, resp v hornej polke, urobit riasu a pichnut
@ksenyia2 Ahoj. Mozno pisem uz neskoro, ale skusim. Vsetci tu pisu, ze je to v poriadku a mali to tak isto. Ja som nemala ani jednu modrinu. Treba vytlacit vzduch aj s 1 kvapkou kludne. To mnozstvo chybat nebude. Hoci sa v navode pise, ze nie. A nebude ani stopa po vpichu a uz vobec nie modrina. Aj ked je ihla tupa.
Pripadne skus do stehna. Do ramena si sama nepichnes a brucho som mala za chvilu samu modrinu a hrču, stehno bolo fajn.
@sasanka605 ak uz nebude kam, tak vyskusam aj stehno ..do brucha ma to fest bolí a to myslím, ze znesiem celkom dosť
Do tuku sa pichá ... Aj do stehna som si sama pichala .
@ksenyia2 do stehná je to omnoho ľahšie, ale toto si len mozno trafila cievku. Stane sa
Ja si ho picham už 9.mesiac. Moje zistenia:
keď som si ho pichala do brucha, bolelo to, robili sa mi modriny, svrbelo to , krvacalo, robili sa mi tvrdé hrče. Postupne, ako brusko rastlo, už som sa bála pichať si to tam,keďže koze bola už úplne napnuta. Zacala som si ho pichat do boku, úplne až tam kde je kraj panvovej kosti (aj dalej). Kožná riasa sa mi tam dá spraviť úplne v pohode. A čuduj sa svete - žiadne modriny, bolest, tvrdé hrce ani krvácanie.
@ksenyia2 je to ok