Fraxiparine - miesto vpichu

ksenyia2
6. sep 2022

Dievčatá...viem, ze je tu mnoho tém ohľadom fraxiparinu. No mňa zaujíma či ma vpich takto vyzerať. Teda či je to ok.. Včera mi ho pichol manžel prvý krát do brucha. Sama zatiaľ nemám odvahu 😔 Tehotná niesom, doktorka mi vysadila anopyrin a nahradila ho fraxiparinom. Ešte nikdy som si ho nepichala. Ďakujem za každý postreh, pripomienku či radu ❤️

stellarstar
6. sep 2022

@ksenyia2 je to ok

gubcikova
6. sep 2022

Je to ok.Teraz som dcére pichala vždy na iné miesto a tiež má také

sudocek
6. sep 2022

@ksenyia2 za mňa je to OK. Ja som si pichala v tehotenstve Clexan. A to si som mala brucho sama modrina.

simona92101
6. sep 2022

@ksenyia2 je to ok,ja som si pichala do stehna a obcas som pichla pekne,obcas som trafila zilku tak som mala taketo fliaciky.

3petka
6. sep 2022

@ksenyia2 je to ok. Niekedy mám aj modrinu jak svina… ihly sú tupé niektoré…

trgypadl
6. sep 2022

@ksenyia2 je to v poriadku, moze byt taky prejav, len sa chcem opytat na miesto pichnutia, je to tesne nad nohavickami miesto podbruska?

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@3petka ja myslim, ze ta vcerajsia bola az velmi tupa

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@trgypadl je to spodna cast brucha

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@ksenyia2 asi 8-10 cm nizsie od pupka a nalavo 😁

trgypadl
6. sep 2022

@ksenyia2 tak Vas poucili pichat do spodnej casti bruska? Mozete aj do ramena na striedacku

trgypadl
6. sep 2022

@ksenyia2 to mi pride ako tesne nad ochlpenim/dost nizko, pichala by som si to cca 5 cm v okoli pupka,

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@trgypadl no sestrička povedala ze do brucha...a vyhnúť sa pupku..

trgypadl
6. sep 2022

@ksenyia2 oni Vam kde pichali?

simca06022011
6. sep 2022

Je to ok, aj modriny sa ti mozu robit. Pichaj to tam, kde si vies urobit "riasu" na bruchu a do nej.

3petka
6. sep 2022

@ksenyia2 niekedy je to riadne hnusne. Treba si len “zvyknúť” a naučiť sa to pichnúť. Pichala by som to tak 5 cm pod pupkom tam to najmenej boli. Ja keď som si dávala prvú tak sak to musím rýchlo džubnúť… to bola modrina a bolelo to jak svina od vtedy pekne jemne pichnem a super..

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@trgypadl mne to este nikto nikdy nepichal..predpisali mi to miesto anopyrinu na hemat. ambulancii

ksenyia2
autor
6. sep 2022

@3petka dnes som odhodlaná, ze to zvládnem sama

sudocek
6. sep 2022

@ksenyia2 mne vadilo keď mi to mal pichať niekto iný.

simona92101
6. sep 2022

@ksenyia2 mne to sestricka v nemocnici radila pichat do šunky,cim vacsia sunka tym menej boli 😃 do ramena ma to mega bolelo,ale do slaniny na stehne len stipka.a presne ako pisu,urobit riasu a kolmo pomalicky pichnut.
Drzim palce

veve_ad
6. sep 2022

Ja som si nikdy do brucha, vzdy do stehna - v strede stehna, resp v hornej polke, urobit riasu a pichnut

3petka
6. sep 2022

@ksenyia2 no ja som nemala na vyber, muž ani náhodou a ostatný sú ďaleko nato aby mi to pichali.

evinka400
8. sep 2022

@ksenyia2 Ahoj. Mozno pisem uz neskoro, ale skusim. Vsetci tu pisu, ze je to v poriadku a mali to tak isto. Ja som nemala ani jednu modrinu. Treba vytlacit vzduch aj s 1 kvapkou kludne. To mnozstvo chybat nebude. Hoci sa v navode pise, ze nie. A nebude ani stopa po vpichu a uz vobec nie modrina. Aj ked je ihla tupa.

sasanka605
8. sep 2022

Pripadne skus do stehna. Do ramena si sama nepichnes a brucho som mala za chvilu samu modrinu a hrču, stehno bolo fajn.

ksenyia2
autor
8. sep 2022

@evinka400 ahoj, neskoro urcite nie 😊 zatial som pri stvrtej injekcii..dnes mi ju pichol zasa manžel..zajtra teda skusime bez vzduchu

ksenyia2
autor
8. sep 2022

@sasanka605 ak uz nebude kam, tak vyskusam aj stehno ..do brucha ma to fest bolí a to myslím, ze znesiem celkom dosť

rachelkk
8. sep 2022

Do tuku sa pichá ... Aj do stehna som si sama pichala .

sasanka605
8. sep 2022

@ksenyia2 do stehná je to omnoho ľahšie, ale toto si len mozno trafila cievku. Stane sa

jankapalko
8. sep 2022

Ja si ho picham už 9.mesiac. Moje zistenia:
keď som si ho pichala do brucha, bolelo to, robili sa mi modriny, svrbelo to , krvacalo, robili sa mi tvrdé hrče. Postupne, ako brusko rastlo, už som sa bála pichať si to tam,keďže koze bola už úplne napnuta. Zacala som si ho pichat do boku, úplne až tam kde je kraj panvovej kosti (aj dalej). Kožná riasa sa mi tam dá spraviť úplne v pohode. A čuduj sa svete - žiadne modriny, bolest, tvrdé hrce ani krvácanie.