Fokálna epilepsia s ložiskom medzi pamätovými miestami. Máte skúsenosť?

simon32
22. júl 2019

Ahoojte je tu niekto s fokalnou epilepsiou a lozisko sa nachadza medzi pametovymi miestami?
Mam vela otazok. Dakujem

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
10. aug 2019

@ina777 pamat aka je . a vsetko okolo toho . trpnutie ruk a noh a kolko rokov sa lieci na to

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
11. aug 2019

@ina777 som rada ze nie som sa ucila som sa za kucharku ja nic absolutne si nepametam zo skoly 😤😤😤 som taka znechutena sama so seba vzdy ked idem varit hladam na internete recept ale s obrazkami aby som vedela co mam robit uz si pripadam ako .... och a o kratkodobej ani nehovorim.rozbehnem sa pridem do danej miestnosti a neviem proste.co chcem. idem krmit dieta kym sa k.tomu.dostanem prejde aj hodina uz som zufala 5 rokov sa liecim a je to len horsie a horsie k tomu bolesti hlavy ☹

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
14. aug 2019

@ina777 uzivam lieky ale zhorsuje sa to ☹ nemenili lieky vsetko mi pada z rúk hroza nemozem ani babo nosit. zachvaty ja nemam mam problem s pametou a z trpnutim noh a ruk a bolestou hlavy

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
16. aug 2019

@ina777 takze si mam hladat radsej sukromneho neurologa ? uz mam 3 statneho a nic hroza ☹

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
18. aug 2019

@ina777 boze mooj a to ako zistim ci je specializovany na Epi?

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simon32
autor
20. aug 2019

@ina777 och to asi tu nenajdem v Ba ☹ chodim k.milosrdnym ale otras . az teraz som.si uvedomila ze prvy bol najlepsi ale zial odisiel do dochodku a od vtedy neviem zohnat.

simon32
autor
20. aug 2019

@ina777 najhorsie je ze uz 4 mesacne babetko mam.problem presuvat z izby do.izby 😱😱 citim.v rukach ze moze spadnut uz to riesim kocikom presuny 😭 bojim sa a to ma len 6 kg a starsi ma 12 a pol kg a je to teda fuska
najprv som si myslela ze teda nemam.kondicku este po porode ale s tymi rukami to.uz sranda neni

ina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barbel1987
16. feb 2022

Vyjadrím sa čo sa týka dr. v Bratislave - súkromník Dr.Lazar - Šustekova poliklinika, berie nových pacientov, a v Martine dr.Hofericova a docent dr.Sivak

jankasamulko
12. feb 2023

@simon32 dobry den. Prosim vas kde presne mate loziska v mozgu sposobujuce epi? Hipokampus, amygdala? Ako sa to u vas prejavuje, ake beriete lieky? Mozte aj do spravy prosím. Moj syn ma 12 rokov. Zhanam info, skúsenosti...Dakujem

simon32
autor
12. feb 2023

@jankasamulko Ospravedlňujem sa neviem kde bolo prešla som k inej neurologičke a tak nič neviem :(
Lieky levetiracetam a ja mám najväčší problém s pamäťou plus časté tŕpnutie nôh a rúk .