Ahojte,,, prosím vás mal už niekto z vas fóbiu z vracania ? Ja ju mám už od malička mám 24 rokov a naposledy som vracala keď som mala 6 rokov,,,. To také davenie a napínanie vracanie na sucho som mala stále aj 3 dni dozadu a to z choroby nie z toho žeby mi bolo zle na žalúdku,,, ale mám s toho strašný strach veľa krát mi je zle aj teraz mi je a nemozem ani ležať musím sedieť,,,,,, ako sa mám zbaviť s toho strachu veľmi rada by som žila normálne lebo ten strach mi strpčuje život nemozem jesť normálne a v noci nespím zobúdzam sa že mi je zle
Sama som v detstve popri chorobach a hlavne zvracani plakala do teraz si to pamatam.
A tak prislo tehotenstvo kedy som 5mesiacov prevracala. A takto to bolo pri vsetkych styroch 🙈 kedy mi bolo tak zle ze som bola aj napokon stastna ze to ide von a ze sa mi ulavi.
A uplne top su brusne virozy. A ked to chytia vsetci. Naposledy to trvalo 11dni takze sme mali veselo. Clovek to neviem… ci sam prekona. Si zvykne? Alebo proste to berie tak-ze nas to neminie.
Ahoj, ja som to mala od malička tiež, chvalabohu, v tehotenstve som nevracala ani v jednom a potom sa mi narodili deti s refluxom.A pokračovalo to dcerinou dysfunkciou trávenia a nejako to prešlo, teda je mi to veľmi nepríjemné ale nemám inú možnosť len to v tej chvíli prekonať
Podobne je na tom manzelka, ta tvrdi ze grcat ani nevie. Ja naopak s kynetozou som grcal vo vsetkom co ma kolesa pripadne aj co nema. A som s grcajucimi "sucitny". Takze ak grcaju deti, riesim to ja. Doma som nebol iba raz, manzelka to zvladla. Neprijemne Ti to bude asi stale, ked budes potrebovat zvracat, tak to das, to je reflex. A pri detoch zvyknes na vsetko ...
@domi410 ako stymto som aj ja bojovala vracanie och fuj neprijemny hrozny zazitok pre mna doteraz ˇˇˇ ale potom som si povedala som dospela zena stava sa to kazdemu a kazdy to prezije ˇˇˇˇ ja viem slabe slova na ukludnenie ˇˇˇ daj si degan ked ti je zle alebo na lacno rano pantoprazol
@domi410 neni si sama, presne toto mam aj ja, a ťažko sa s tým žije, preto nezjem vsetko, jedlo musim mať čerstvé, som strašná na čuchy, čiže čosi len mi zapáchne uz to musi ísť preč.. deti mam zaočkované na rotavirusy, ani ich nemávajú ... no pre mňa je to strach neskutočný.. len aby sme cosi nechytili a nezacali vracať, radsej nech ma preháňa