Ahojte, dr. mi nasadil Fluomizin vaginalne tablety 6 ks, vysla mi E-coli z vyteru, avsak ziadne prejavy nemam. Uzila som uz 3 tabletky /bez pohl.styku/. Povedal aj vam dr., ze sex mozete mat? Moj dr. sa vyjadril, ze po 12hod. od vlozenia tablety je to OK. A nieco v tomto zmysle pisu aj v pribalovom letaku. Akurat, ze som prebehla nejake fora a docitala som sa, ze sex sa neodporuca. Dakujem za Vase rady 🙂
že nemáš prejavy je subj. názor,je tam nález a ten treba preliečiť úplne....jedine,že chceš "obdarovať" partnera...to 6 dní bez sexu je tak veľa? asi som už stará....
@nikca_123 e coli je crevna bakteria, prenesena pravdepodobne z tvojho vlastneho konecnika. Nepovazuje sa za sexualne prenosnu chorobu. Uz tie 3 dni vydrz bez styku...aby sa nestalo, ze sa ti to bude opakovat a budes musiet byt bez este dlhsie. Alebo to skuste inak.
@simsalabim Dakujem; tak sa teda pokusim 🙂
@nikca_123 styk sa neodporuca pri aktivnej infekcii, aby mechanicky este viac nepodrazdil, nezotrel to liecivo, co ostalo prilnute na sliznici a nenarusil kondom a pri sexualne prenosnych ochoreniach aby infekciu nepreniesol na partnera. Ak nemozes vydrzat, odporucam ine formy sexualneho potesenia, bez styku.