Fluomizin a sex

nikca_123
23. máj 2020

Ahojte, dr. mi nasadil Fluomizin vaginalne tablety 6 ks, vysla mi E-coli z vyteru, avsak ziadne prejavy nemam. Uzila som uz 3 tabletky /bez pohl.styku/. Povedal aj vam dr., ze sex mozete mat? Moj dr. sa vyjadril, ze po 12hod. od vlozenia tablety je to OK. A nieco v tomto zmysle pisu aj v pribalovom letaku. Akurat, ze som prebehla nejake fora a docitala som sa, ze sex sa neodporuca. Dakujem za Vase rady 🙂

simsalabim
23. máj 2020

@nikca_123 styk sa neodporuca pri aktivnej infekcii, aby mechanicky este viac nepodrazdil, nezotrel to liecivo, co ostalo prilnute na sliznici a nenarusil kondom a pri sexualne prenosnych ochoreniach aby infekciu nepreniesol na partnera. Ak nemozes vydrzat, odporucam ine formy sexualneho potesenia, bez styku.

janinah
23. máj 2020

že nemáš prejavy je subj. názor,je tam nález a ten treba preliečiť úplne....jedine,že chceš "obdarovať" partnera...to 6 dní bez sexu je tak veľa? asi som už stará....

nikca_123
autor
23. máj 2020

@janinah no napr. u mna je vela aj 1 den... Jedine pocas MS vydrzim dlhsie bez. A pokial spim s partnerom aj pred liecbou a po nej budem zas, nebudem to e coli mat naspat od neho?

simsalabim
23. máj 2020

@nikca_123 e coli je crevna bakteria, prenesena pravdepodobne z tvojho vlastneho konecnika. Nepovazuje sa za sexualne prenosnu chorobu. Uz tie 3 dni vydrz bez styku...aby sa nestalo, ze sa ti to bude opakovat a budes musiet byt bez este dlhsie. Alebo to skuste inak.

nikca_123
autor
23. máj 2020

@simsalabim Dakujem; tak sa teda pokusim 🙂