Fľaky pod ústami

4. sep 2022

Ahojte prosim mam uz dost dlho flaky pod ustami a neviem cim to moze byt :/ na USG brucha som bola tam bolo vsetko ok no tam som bola kvoli inemu problemu. Darmo to natieram bud je to vacsie alebo mensie :/ falt ma to uz trapi. Neviete z coho by to mohlo byt? Dakujem

dadka3450
4. sep 2022

Nemôže to byť nejaká alergia?

zuzanaa239
4. sep 2022

Vyzerá to aj ako atopicky ekzem… svrbí vás to?

autor
4. sep 2022

@zuzanaa239 viete vo niekedy to svrbi ano a tak sa z toho lupe sucha koza :/

autor
4. sep 2022

@dadka3450 to prave neviem rada by som keby ze mi tu niekto poradi skor ako s tym ist k dr :/ uz dost beham po lekaroch ale asi iny koniec toto nebude mat lebo uz mi to velmi vadi 😩

barborka1414
4. sep 2022

Vygoogli si perioralna dermatitida…držím palce

lamonita
4. sep 2022

Máš veľmi pekne krojene pery👍😉 no a k fľakom.. bioderma ma taky malý modrý kremik na okolie úst. Alebo si daj v lekárni namiešať ichtamol (nech ti Dr predpíše ak uzná za vhodne)

autor
5. sep 2022

@lamonita dakujem velmi pekne 🙂 super skusim

autor
5. sep 2022

@barborka1414 dakujem

misisika
5. sep 2022

Vyzerá to naozaj ako atopický exém. Nemôže to byť z rúška alebo respirátora? Manželovi sa to tak objaví po nosení a trvá vyše týždňa kým sa pokožka upokojí...ale určite treba ku kožnému.

autor
5. sep 2022

@misisika moc rusko nemosim. Max ked idem k dr alebo do lekarne inak netreba. Mam aj na jednej ruke svrbi to dala som na to krem co mala predpisany dcera ked mala ekzem zatial som sa nevedela dovolat ani jednemu koznemu tak uvidim po tyzdni ako to bude reagovat 🙏🏻😏