Ženy , prosím poraďte. Dlho bojujem s ekzémami. Teraz to konečne po dlhom čase vyzerá lepšie, ekzém sa ako keby stratil, zápal tiež ustúpil , len mi ostali viditeľné fľaky po dlhotrvajúcom zápale..ako by bola tá koža poškodená. Stále vidieť rozdiel medzi zdravou kožou a tou kde bol ekzém. Dá sa s tým niečo robiť? Ako zmierniť tie fľaky aby bola koža rovnako bledá ? Ďakujem za každú radu.
@bale1rinka
@bale1rinka
Bola som u alergologičky - imunologičky. Robila mi testy no žiadna alergia mi nevyšla, tak mi nedala ani lieky. Kožná mi dala lieky na alergiu na svrbenie. Tiež robila testy, vyšli mi alergie na kovy.
Moj syn mal ekzem, liecili sme to cez tradicnu cinsku medicinu. Pil bylinky a oplachovali sme ekzem nejakou zmesou. A potom stale kremovat. Rano a vecer kremamy na ekzem, aby bola pokozka premastena a mohla zregenerovat. Uplne mu to zmizlo.
@ailiba ako si sa k tomu dostala ? Možno by som vyskúšala niečo podobné keď by si bola ochotná napísať nieči viac 😉.
Tuto na fore bola pani, co robila TCM pre deticky, tak som sa s nou skontaktovala. Ale ja som (dospela) chodila na Stromovu (kramare, Bratislava) k p. Kluciarovi myslim. Mozem ti oripadne napisat kontakt. Prva je vstupna prehliadka, pozostava z pohovoru (vela otazok), pozrel jazyk, pomeral tep. A odporucil bylinnu zmes. Mne sa to osvedcilo, ale teda je to proces. Par mesiacov to trvalo. Aj syn mal po ekzeme take flaky, ale to preslo. Tak verim, ze to prejde aj tebe.
@ailiba ďakujem pekne za info. Bratislavu mam žial strašne ďaleko 😬.
Škoda, ale aj u vás sa iste niekto taky najde.
ja som napísala na posilnenie imunity aby si išla k imunoalergo, polyoxidonium alebo imunor si pýtaj alebo niečo na B...už nepamätám názov...broncho volačo
keď už dlho bojuješ, choď k imunologičke nech ti dá niečo na posilnenie imunity, inak sa budeš krútiť dookola ako pes za chvostom
Ja mám psoriázu od 18.
Teraz som pod dozorom imunologičky a je to oveľa oveľa,ale že oveľa lepšie.