Viete mi poradiť co na flaky po akne? Také do cervena ich mam a nič na to nezaberá
@kukulienka999 a dlho si nemohla chodiť medzi ludi? Vraj po tom vyzerá pokožka pár dní hrozne
Tato exf. maska je top!! na skvrny/jizvy po akne https://www.sephora.cz/p/solution-de-peeling-ah... - samozrejme s dobrou skin care. Pravidelne pouzivani mi prineslo vysledky jako nic jineho, co jsem zkusila. Ale! Pri pouzivani je treba se chranit pred sluncem - hlavne spf 🙂 mrkni, treba se ti to bude hodit a stoji to par €
@bluemoon24 ďakujem pozriem sa na to 🙂
Jinak - pokud mas FB najdi si profil Cassandra Bankson a mrkni na jeji videa, kde radi ohledne akne, se kterym bojuje cely zivot. Je to dermatolozka a dava tipy na produkty, ktere ti nezrusi penezenku 🙂 ja z jejiho uctu cerpam info uz dlouho a jsem spokojena
Skús serum niacinamidove. Je to zázrak
@kukulienka999 ja chodim(momentálne nechodím lebo som tehotná) na fotojuvenizaciu a mám to začervenané len pár hodin, chodim po laseri aj na dermavalčeky a plánujeme to vždy na piatok, aby som cez vikend nezatazovala pleť. Plus na priame slnko nesmiem chodiť, preto sa odporúča len v zimných mesiacoch, Ale to by ti kozmeticka vysvetlila
Serum s vit C + spf, aha, bha kyseliny napr v sere alebo toneri, pozri b_b_w_k na Instagrame, ma veľa super rad
Leto a slnko v zimnych mesiacoch minimalne biolampa.ja som minuly rok chytila od dcery strasidelne kiahne. flaky mi ostali strasne hlavne na tvari ale jamky nastastie nie.ako zliezali chrasty davala som biopampu a potom po zahojeni som to
cez leto na slnku vypiekla a je to oooovela lepsie..dalsie leto by sa mali opalit aj tie co este sem tam niekde ostali..
Dobry deň, viem vam odporucit prirodne produkty. Ak mate zaujem tak mi napiste 🙂
Mne pomohol najviac laser