Fľaky po akné

7. feb 2023

Viete mi poradiť co na flaky po akne? Také do cervena ich mam a nič na to nezaberá

kukulienka999
7. feb 2023

Mne pomohol najviac laser

autor
7. feb 2023

@kukulienka999 a dlho si nemohla chodiť medzi ludi? Vraj po tom vyzerá pokožka pár dní hrozne

bluemoon24
7. feb 2023

Tato exf. maska je top!! na skvrny/jizvy po akne https://www.sephora.cz/p/solution-de-peeling-ah... - samozrejme s dobrou skin care. Pravidelne pouzivani mi prineslo vysledky jako nic jineho, co jsem zkusila. Ale! Pri pouzivani je treba se chranit pred sluncem - hlavne spf 🙂 mrkni, treba se ti to bude hodit a stoji to par €

autor
7. feb 2023

@bluemoon24 ďakujem pozriem sa na to 🙂

bluemoon24
7. feb 2023

Jinak - pokud mas FB najdi si profil Cassandra Bankson a mrkni na jeji videa, kde radi ohledne akne, se kterym bojuje cely zivot. Je to dermatolozka a dava tipy na produkty, ktere ti nezrusi penezenku 🙂 ja z jejiho uctu cerpam info uz dlouho a jsem spokojena

katynka_ml
8. feb 2023

Skús serum niacinamidove. Je to zázrak

kukulienka999
8. feb 2023

@kukulienka999 ja chodim(momentálne nechodím lebo som tehotná) na fotojuvenizaciu a mám to začervenané len pár hodin, chodim po laseri aj na dermavalčeky a plánujeme to vždy na piatok, aby som cez vikend nezatazovala pleť. Plus na priame slnko nesmiem chodiť, preto sa odporúča len v zimných mesiacoch, Ale to by ti kozmeticka vysvetlila

sabina20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam_s
8. feb 2023

Serum s vit C + spf, aha, bha kyseliny napr v sere alebo toneri, pozri b_b_w_k na Instagrame, ma veľa super rad

saxana000
8. feb 2023

Leto a slnko v zimnych mesiacoch minimalne biolampa.ja som minuly rok chytila od dcery strasidelne kiahne. flaky mi ostali strasne hlavne na tvari ale jamky nastastie nie.ako zliezali chrasty davala som biopampu a potom po zahojeni som to
cez leto na slnku vypiekla a je to oooovela lepsie..dalsie leto by sa mali opalit aj tie co este sem tam niekde ostali..

iveettta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sabina20
9. feb 2023

Dobry deň, viem vam odporucit prirodne produkty. Ak mate zaujem tak mi napiste 🙂